Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

INTERVJU

Baloteli: Ponekad želim
da sam normalan momak

Autor: Beta-AP | 16.03.2013 - 20:52:00h | Komentara: 0

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je da želi da postane najbolji fudbaler na svetu, ali i da ponekad želi da bude samo "normalan momak".

Mario Baloteli

Mario Baloteli | Foto: Beta AP

U intervjuu za italijansku televizijsku emisiju "Le Ijene" koja tek treba da se emituje, Baloteli je negirao i mnoge priče iz vremena dok je igrao za Inter i Mančester siti. Baloteli je rekao da najviše poštuje Lionela Mesija, Kristijana

Ronalda i Zlatana Ibrahimovića, ali on, za razliku od njih, nikada nije bio u konkurenciji za najboljeg fudbalera sveta.
- Za to sam ja kriv. Odricanje mnogo znači u sportu. Od mladosti nisam mogao da radim normalne stvari koje radi dečaci mog uzrasta. Možda imate lep auto ili lepu kuću, ali ponekad poželim samo da budem normalan momak, a ne mogu - rekao je Baloteli.
- Želim da budem najjači fudbaler na svetu i da postižem mnogo golova. Moram da se popravim u svim oblastima da bih to postigao - dodao je on.
Balotelijeva želja da bude normalan tip nije naizgled u skladu sa njegovim burnim načinom života i njegovim autom ofarbanim u kamuflažne boje.
Ovaj 22-godišnjak, medjutim, insistira na tome da su mnoge priče napisane o njemu jednostavno lažne. Baloteli je rekao da je priča o tome da je zapalio svoju kuću vatrometom lažna, a negirao je i da se tukao sa navijačima
Mančester junajteda, kao i da je nosio Milanove čarape dok je igrao za Inter.
On je kazao i da je jedinu klupsku kaznu dobio u Sitiju, pošto posle osvajanja titule nije ostao na proslavi nego se vratio u Italiju.

Mario Baloteli

Mario Baloteli

- Postoje neki ljudi koji stvarno ne znaju kako da naprave pare u životu i zato pokušavaju da iskoriste druge. Ogovaranje je jedna stvar, ali izmišljanje priča je blizu kriminala. Postoje važnije stvari od tračarenja. Mnoge priče o meni su izmišljene, previše priča. Skoro svi koriste mene, a ja bih rekao da je samo 0,01 odsto tih priča istinito - rekao je Baloteli.

On je priznao da je gađao pikado strelicama podmladak Mančester sitija i da je za svoju kuću u Italiji naručio bronzanu statuu sebe samog. Nekadašnja zvezda Intera imao je sreću da trenira sa nekim od najboljih trenera sveta, pošto je sarađivao sa Žozeom Morinjom u Interu i Robertom Mančinijem u Mančester sitiju. Baloteli se neposredno pre januarskog transfera od 20 miliona evra u Milan pokoškao na treningu sa Mančinijem.
- Stvarno retko čujem bilo šta od Mančinija. Faulirao sam nekoga i on se naljutio, to je sve. Posle toga smo se pomirili. Koga više volim izmedju Mančinija i Morinja? Mančinija u ljudskom, Morinja u fudbalskom smislu - rekao je Baloteli. On je otkrio i koliko je bio buran njegov odnos sa Morinjom.
- Mnogo sam se svađao sa Morinjom, ali pamtim i trenutke velike radosti, u kojima smo se smejali. Vredno smo radili sa njim i igrali žestoko, jer je on tako želeo - rekao je Baloteli.
Ovaj napadač odlično igra od kada se vratio u Italiju, pošto je u pet utakmica postigao pet golova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP