Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SRBOFIL

Bastijan Švajnštajger cirka samo vino iz Pirota!

Autor: pulsonline.rs | 14.11.2014 - 09:11:00h | Komentara: 1

Dečko Ane Ivanović veliki je prijatelj našeg košarkaškog trenera, koji mu je otkrio napitak iz rodnog grada

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Bastijan Švajnštajger ne voli samo Anu Ivanović nego i Srbiju i Srbe, kao i naše proizvode.
Prvotimac Bajerna u našoj zemlji ima mnogo prijatelja, koji mu redovno donose srpske proizvode u Nemačku. U jednom intervjuu tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Švajnštajger je otkrio kako je veliki prijatelj košarkaškog trenera Svetislava Karija Pešića i njegove porodice, a zahvaljujući njemu zavoleo je i vino iz Pirota.
Pomagao Kraljevu
- Švajni obožava Srbe, posebno našeg trenera Svetislava Pešića, čak je išao na treninge košarkaške sekcije Bajerna iz Minhena kako bi se upoznao s načinom njegovog rada. Na putu za Brazil u avionu je nosio majicu s likom Pešića - kaže izvor i dodaje:

- U razgovoru s novinarima po sletanju posebno je pohvalio vino koje mu je Pešić poklonio iz rodnog Pirota. Tokom svog boravka u Srbiji Švajnštajger je probao još neke srpske specijalitete i rakiju. Najviše mu se dopada gibanica.
Ne treba zaboraviti ni human gest asa Bajerna - on je uplatio donaciju za Kraljevo, koje je pretrpelo veliku štetu u zemljotresu 2010. godine.
Donirao i poplavljenima
- Bastijana su veoma potresli prilozi o ljudima koji su izgubili svoj dom u zemljotresu. Zajedno sa saigračima uplatio je veliku donaciju, koja je upotrebljena za sanaciju nekoliko kuća. On je donirao novac i nastradalima u majskim poplavama - zaključuje sagovornik.
Romansa između naše teniserke i nemačkog reprezentativca traje četiri meseca. Njihov poljubac u jednom restoranu na Novom Beogradu zabeležio je paparaco Kurira 6. novembra, kada je fudbaler došao u Srbiju kako bi s devojkom proslavio njen 27. rođendan. Anu i Bastijana upoznala je zajednička prijateljica.
Škola fudbala
OTVARA KAMP U SRBIJI
Švajnštajger planira da otvori fudbalski kamp, u koji će dolaziti deca iz celog sveta, a to su mu savetovali Anini prijatelji. On je poručio da smo veoma talentovana nacija za fudbal.
Poslednji komentari
  • olga Vreme: 14.11.2014 12:10h

    Koji je to verenik već po redu?Momak će se malo zabaviti i doviđenja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP