Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SLAVNI TENISER OTKRIO DETALJE RAZVODA

Beker: Bivša žena me tukla!

Autor: 24sata.hr | 26.09.2013 - 12:55:00h | Komentara: 1

Dočekala me s advokatima. Već su pripremili tužbu i činilo mi se da samo želi da izvuče novac. Urlala je na mene i udarala me, otkriva teniser u novoj autobiografiji.

Boris Beker

Boris Beker | Foto: FoNet - AP

Prvu suprugu, dizajnerku Barbaru Feltus (46) teniser je prevario s ruskom emigrantkinjom Anom Ermakovom. Seksali su se u toaletu elitnog londonskog restorana "Nobu" dok je Barbara bila trudna.
Ana je zatrudnela i Boris Beker (45) je dobio vanbračnu kćer Anu. Zbog afere su, naravno, počeli problemi u braku s Barbarom. U svojoj drugoj autobiografiji naslova "Life Is Not a Game" (život nije igra), Beker je pisao o okolnostima raspada braka.
- Pošto sam Barbari priznao da sam je prevario, odlučili smo da živimo odvojeno. Bio sam gad prema njoj, varao sam je dok je nosila naše dete i lagao je. Zaslužila je bolje - kaže Beker.

Kaže da su on i Barbara sedam godina bili slavni par iz snova, par koji je uspeo, koji ima sve. Posle njegove preljube, seli su i razgovarali.
- Shvatili smo da među nama nema više hemije, nema ljubavi, da nemamo zajedničke ciljeve, da smo postali stranci. Odlučili smo da se razdvojimo - kaže Beker.

Sastanak u Majamiju

Barbara je otišla u Majami sa sinovima Noahom i Eliasom i više mu se nije javljala. Posle nekog vremena otišao je kod nje da raščiste stvari.
- Dočekala me sa advokatima. Već su pripremili tužbu i činilo mi se da samo želi da izvuče novac. Oboje smo bili ljuti i počeli smo se deremo jedno na drugo. Barbara je u jednom trenutku ustala, došla do mene i počela da me udara šakama. Jedva sam je zaustavio i ruke joj čvrsto stavio iza leđa kad je između nas stao Noah i plakao jer se mama i tata tuku. Poludela je, u tom je trenutku nisam prepoznao - kaže Beker.

Na sledećem sastanku sa bivšom suprugom i teniser je angažovao advokate. Barbari je isplatio 10 miliona evra, ostavio joj luksuzan stan na ostrvu Fišer te je ona dobila starateljstvo nad njihovim sinovima.
Boris se u junu 2009. oženio holandskom manekenkom šerli Lili Kersenberg. U februaru 2010. su dobili sina Amadeusa Benedikta Edleja Luisa.
Poslednji komentari
  • duda Vreme: 26.09.2013 15:39h

    Sedim i čitam ovu vest sa interneta a moj muz kaze: mogla bi samo jednom da dignes ruku na mene i zavrsila bi za sva vremena. Eto ni muskarci nisu isti a ni mi zene, u svakom slučaju vise bih volela da sam kao njegova zena, a ne da ga se bojim, mada kada bi doslo do toga ja bih to resila na svoj način, muskarci su agresivni i nije čudo sto ima mnogo razvoda a i mnogi se ne zene i ne udaju, to su u duši mamini sinovi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP