Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PEVAČ ISPROVOCIRAO NAPAD GLUMCA NA IBICI

Biber: Je*ao sam ti ženu!

Autor: Ekipa Alo! | 01.08.2014 - 07:53:00h | Komentara: 1

Sukob između Džastina Bibera i Orlanda Bluma na Ibici izbio je jer je mlađani pevač glumcu opsovao bivšu suprugu, manekenku Mirandu Ker. „Je*ao sam ti ženu”, navodno je rekao Biberče, nakon čega mu je Blum prišao i pokušao da ga udari u glavu. Dan nakon incidenta mlađani pevač nastavio je da provocira glumca, kojem, s druge strane, pomoć nudi i legendarni umltimat fajter Forest Grifin!

Biber i Blum

Biber i Blum

Ratovi zvezda nastavljeni su Biberovim provociranjem Bluma na Instagramu, gde je postavio fotografiju glumca koji izgleda kao da plače. Do sukoba je došlo zbog toga što je Biber, navodno, 2012. bio u vezi sa Mirandom Ker, u vreme dok je još bila udata za Orlanda Bluma. Glumac mu pak nije ostao dužan, pošto je nedavno viđen sa Biberovom bivšom devojkom Selenom Gomez. Pretpostavlja se da je ovaj ljubavni četvorougao bio povod za Biberovu provokaciju. Pevač je nakon incidenta viđen sa glumicom Mišel Rodrigez, s kojom se opuštao plivajući kraj jahte.


S druge strane, oglasio se i legendarni ultimat fatj borac Forest Grifin, koji je izrazio želju da trenira Orlanda Bluma, ne bi li mu pomogao da naredni put, kada se nađe oči u oči sa Biberom, lakše patosira prepotentnog pevača.

- Udarac koji je Blum uputio bio je previše slab - konstatovao je Grifin.
- Slobodno može da dođe u Las Vegas da treniramo, kad god hoće. Ako se ponovo bude borio, mogu da mu pokažem neke poteze koji će mu pomoći da pobedi - konstatovao je Grifin, ali i upozorio glumca da bi i Biber mogao da dobije sličnog trenera - profesionalnog boksera.

- Mislim da bi Flojd Mejveder mogao da trenira Bibera. A taj momak je čudovište - upozorio je Grifin, i dodao da Biber nije veliki, ali da ima odličan raspon ruku, ali da, bez obzira na to, svako izgleda velik kada stane ispred pevača.

Jelena Trojanska: Miranda Ker

Jelena Trojanska: Miranda Ker | Foto: Profimedia

Miranda Ker: Nisam spavala sa Biberom!


Nakon što je đavo odneo šalu, konačno se oglasila i Jelena Trojanska zbog koje je započeo sukob dvojice starova, odnosno Miranda Ker. Naime, ona je preko advokata saopštila da je priča o tome da je spavala sa Biberom čista laž i da nije imala seksualne odnose sa kanadskom zvezdom.

Poslednji komentari
  • vasja stau u Vreme: 02.08.2014 17:27h

    A sta je on jada mogao da.... smesno ....hahaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP