Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PRETERAO SI, SINAK

Biber: Voleo bih kad bi mi Ana Frank bila fan!

Autor: Tanjug | 15.04.2013 - 09:21:00h | Komentara: 0

Pop zvezda Džastin Biber nedavno je u knjigu gostiju muzeja Ane Frank u Amsterdamu napisao da se nada da bi jevrejska devojčica koja je umrla u nacističkom koncentracionom logoru bila njegov obožavalac da je istorija bila drugačija.

Njegov komentar izazvao je poplavu komentara na fejsbuk stranici muzeja u nedelju i mnogi su kritikovali 19-godišnjeg Kanađanina da je bezosećajan.
Portparolka Kuće Ane Drank, Matje Mostart potvrdila je da je Biber u petak uveče posetio muzej i dodala da muzej ne vidi ništa uvredljivo u njegovom komentaru.

Nema sreće - Džastin Biber

Prozivaju ga da je samoživ - Džastin Biber | Foto: AP


Ana Frank se sa porodicom krila u malom stanu iznad skladišta tokom nacističke okupacije u Drugom svetskom ratu. Njena porodica je uhvaćena i deportovana i Ana je umrla od tifusa u Bergen-Belsenu 1945.

Dnevnik koji je vodila pronađen je i objavljen posle rata i jedan je od najčitanijih dokumenata o holokaustu, podseća AP.

Biber je u svom komentaru naveo: "Dolazak ovde je prava inspiracija. Ana je bila sjajna devojka. Nadam se da bi bila Belieber (Biberov fan)".

Taj njegov komentar izazvao je žestoke kritike nekih korisnika društvenih mreža ali i podsmeh uz komentare da je posle posete jednom takvom muzeju on i dalje mislio samo na sebe.

Biber ima 37 miliona sledebenika na Tviteru i mnogi od njih su stali u njegovu odbranu. Zanimljivo je i da mnogi njegovi obožavaoci - mahom tinejdžerke - ne znaju ko je bila Ana Frank.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP