Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

LJUBI JE MAMA

Bijonsi: Moja 13-mesečna
ćerka već čita, jako je pametna...

Autor: | 19.02.2013 - 20:12:00h | Komentara: 1

Pevačica se tokom intervjua kod Opre pohvalila kako njena ćerka Blu Ajvi već zna da čita sa kartica za učenje. Zaključila je da nije bila potpuna osoba pre njenog rođenja.

Pljunuta tata: Blu Ajvi sa mamom Bijonse

Blu Ajvi sa mamom Bijonse | Foto: tviter

Pevačica se pohvalila kako njena 13-mesečna ćerka već čita s malih papirnih kartica koje roditelji koriste kako bi tokom odrastanja stimuisali decu da prepoznaju određene reči ili predmete.

- Smešna je, prava je vatra. Jako je pametna, već čita s kartica, lepa je - rekla je ponosna Bijosn (31) tokom gostovanja u šou voditeljke Oprd Vinfrij.

Ponosna Bijonsi s oduševljenjem je pričala o svojoj pametnoj devojčici tokom intervjua na koji je stigla zbog promocije dokumentarca o svom životu u kojem je pokazala ćerku koja neverojatno liči na nju kada je bila mala. Pokazala je i fotografije iz porodičnog albuma i progovorila o spontanom pobačaju kojeg je imala pre njenog rođenja.

Bijonsi i Opra

Bijonsi i Opra Vinfri | Foto: tumblr

- Ne mogu zamisliti svoj život da nisam imala ćerku. Donosi radost, a ja imam najbolju prijateljicu. Definitivno želim još jedno dete, no takođe mi je važno da radim ono što volim, a ja volim da pevam. Volim da stvaram muziku. Možda ću nakon sledeće turneje imati još jedno dete - rekla je pevačica koja je na dokumentarcu radila poslednje tri godine.

Bijonsi

Bijonsi sa ćerkom | Foto: tumblr

- Moja priča nije bila potpuna, a ja nisam znala zašto, no nakon što sam rodila sve je imalo smisla. U filmu je prikazano toliko odnosa koje nisam razumela pre nego sam rodila. Sve se potpuno spojilo i sada znam ko sam. Nisam bila potpuna pre rođenja moje ćerke - zaključila je Bijonsi.

Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 20.02.2013 04:50h

    Ne bi me začudilo da rešava probleme iz fizike i hemije, mora da joj je mama u trudnoći jela ličke krumpire pa je poverovala da može postati Nikolina Tesla?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP