Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

U ČAST PREMINULOG GLUMCA

Bioskopska sala u Beogradu dobija ime "Pol Voker"

Autor: Blic | 26.03.2015 - 16:00:00h | Komentara: 4

Imena najvećih dvorana bioskopa Cineplexx Delta City, Ušće Shopping Center i Kragujevac Plaza će u narednom periodu nositi naziv „Pol Voker sala“, u čast poginulom glumcu iz popularne franšize „Paklene ulice“.

Bio je zvezda  „Paklenih ulica”:  Pol Voker

Bio je zvezda „Paklenih ulica”: Pol Voker | Foto: AP

Premijera sedmog nastavka uspešnog serijala, zakazana za 1. april od 20 časova, održaće se ujedno u tim bioskopskim dvoranama, ispred koje će posetioci imati priliku i da se fotografišu sa stendijem Pola Vokera u ljudskoj veličini.
Američka franšiza, koja uključuje niz akcionih filmova sa fokusom na uličnim trkama, u svom najnovijem delu akcenat stavlja na najbitniju stvar u životu – porodicu.
Saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao Pol Voker, koji tumači lik Brajana O’Konera od prvog nastavka, svakako je obeležila poslednji deo „Paklenih ulica“. Snimanje je završeno uz pomoć njegove braće Kejleba i Kodija, kojima je ekipa filma izrazila veliku zahvalnost:
„Nastavili smo snimanje i ovom prilikom želimo da zahvalimo Kejlebu i Kodiju na pruženoj pomoći i podršci, koji su vrlo brzo postali deo porodice „Paklenih ulica“, toliko da se u nekim trenucima činilo kao da je Pol i dalje sa nama.“ U zvaničnom saopštenju je i dodato da je većina akcionih scena za „Paklene ulice 7“ sa nastradalim glumcem već snimljena i da predstavljaju jedan od najboljih radova u njegovoj karijeri.

Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u „Paklenim ulicama 7“.
Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 26.03.2015 19:19h

    Jako zalim za ovim glumcem,ali ipak mislim da je kino zasluzilo ime jednog Srpskog glumca.U Srbiji ih je bilo mnogo.Da li bi jedno kino u Americi dalo ime Kino Mija Aleksic npr? Sigurno ne.Smijesno je kako zelimo biti veliki,a u stvari smo mali narod na brdovitom Balkanu.

  • Milutin Vreme: 26.03.2015 22:54h

    stendi Pola Vokera u ljudsoj veličini !!!!!!!!!! .Bravo ANA .

  • odisejsv Vreme: 27.03.2015 08:14h

    stvarno.ima li SRBIJA vrsne legendarne glumce da ne daje imena stranaca.sve li nam je lepse od sopstvenoga nasledja.

  • strengmatt Vreme: 27.03.2015 12:30h

    stvarno smo d...uvlakacki narod do balcaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP