Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DEFORMISALA SE

Bivša devojka Mikija Rurka posle 350 plastičnih operacija (FOTO)

Autor: Blic Žena | 27.04.2014 - 19:36:00h | Komentara: 0

Ališa Duval, model i bivša devojka Sajmona Kauela i Mikija Rurka, već nekoliko godina je zavisna od plastične hirurgije. Ova 34-godišnjakinja imala je preko 350 plastičnih operacija na koje je trošila ogromne svote novca. A onda je Ališu ostavio bogati dečko koji je izdržavao. Ostavio je zbog striptizete, a Ališa završila na ulici. Pošto nije mogla da se nosi sa situacijom u kojoj se našla, Ališa je rešila da se ubije i tako, kako je rekla, omogući svojim ćerkama bolji život.

Ališa Duval Foto: Profimedia.rs

Ališa Duval: Prošla sve, od vrha do dna Foto: Profimedia.rs

- Nisam znala šta da radim, bila sam bespomoćna. Ostala sam bez novca, a znala sam da ću se još zaduživati zbog opsesije plastičnim operacijama. Znala sam da će mojim dvema ćerkama biti bolje ako se ubijem jer će živeti sa očevima koji će ih izdržavati - rekla je Ališa kroz suze.
Ališa je bila izbačena iz luksuzne kuće u kojoj je živela jer je dugovala kiriju za tri meseca. Osim toga, Ališa se zadužila 40. 000 funti, a potrošila je 25. 000 funti ušteđevine na rekonstruktivnu operaciju uklanjanja implantata u obrazima. Pošto je pored svega toga tek dobila bebu i pošto je kozmetička kuća za koju je radila liniju proizvoda za negu kože banktorirala, Ališa je kupila flašu vodke i popila je zajedno sa antidepresivima. Na sreću, ova kombinacija za nju nije bila fatalna.

Ališa Duval Foto: Profimedia.rs

Ališa Duval: Htela sam da se ubijem Foto: Profimedia.rs

- Napisala sam oproštajno pismo ćerkama, osamnaestogodišnjoj Džordžiji i maloj Papaji. Takođe, ostavila sam Papaji hranu i vodu jer sam pretpostavljala da neće odmah da je pronađu. Kako sam tonula u san na podu, videla sam Papaju kako me doziva. Tad je prvi put rekla mama - rekla je Ališa.
ALIŠA SADA IMA PRILIKU ZA NOVI POČETAK
Ališa je igrom sudbine preživela i posle 13 sati spavanja došla sebi. Nije htela nikoga da pita za pomoć jer ju je bilo sramota. Kada je prošla kroz celo to iskustvo shvatila je da mora da bude jača. Posle nedelju dana naterala je sebe da redovno trči, da se zdravo hrani i da se posveti svom biznisu. Ališa sada ima novog dečka.
- Iako zvuči ludo, otišla sam u bar sama, baš pred Novu godinu. Nisam uopšte znala da je milijarder. Kada sam mu ispričala svoju situaciju, ponudio mi je da me izdržava. Dao mi je stan i otplatio mi dugove. Izgubila sam veru u muškarce, ali mi ju je on povratio. Od tada je i moja kozmetička linija krenula na bolje. Osećam se potpuno preporođeno. Ne samo što želim da budem deo budućnosti mojih ćerki, nego ne želim da naprave moje greške - iskrena je Ališa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP