Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NIJE SAMO DROGA

Brat Ejmi Vajnhaus: Bulimija mi je uništila sestru!

Autor: Blic | 24.06.2013 - 15:30:00h | Komentara: 0

Brat preminule pevačice Ejmi Vajnhaus ispričao je kako je bulimija uništila život njegove sestre jer se ona sa tim borila još kao devojčica.

Aleks Vajnhaus

Aleks Vajnhaus | Foto: AP

Pre nekoliko meseci, nepune dve godine nakon smrti svoje sestre Ejmi Vajnhaus, Aleks Vajnhaus je među njenim stvarima našao monarskoplavi dečiji duks. Ispostavilo se da je reč o delu Ejmine uniforme iz Osnovne škole Osidž u Sautgejtu, nedaleko od Londona, koji je godinama čuvala, a koja će biti jedan od eksponata na predstojećoj izložbi posvećenoj preminuloj umetnici.

- Za mnoge njene probleme odgovorna je iznenadna slava. Kao tinejdžerka je obolela od bulimije, sa kojom je imala problema do kraja života. Sećam se kako se kao 17-godišnjakinja družila sa grupom devojaka "koje su sve to radile". Natrpale bi sosa u hranu, pojele je, a zatim povraćale. One su prestale s tim, ali Ejmi nije... Svi smo znali da to radi, ali to je takoreći nerešiv problem, naročito ako pričaš o njemu. To je zaista jedna mračna, mračna tema - ispoveda se Aleks.

Ejmi je poslednji nastup imala u Beogradu

Da nije imala poremećaj ishrane, bila bi jača: Ejmi| Foto: FoNet / EPA

 - Veoma je patila zbog bulimije. To nije nikakvo otkriće, dovoljno je bilo da je pogledate... S obzirom na to kako je živela, na kraju bi ionako umrla, ali bulimija je ono što ju je ubilo... To je zaista užasno. Mislim da je zbog toga bila slabija i osetljivija. Da nije imala poremećaj ishrane, bila bi psihički jača - ubeđen je Ejmin brat, najavljujući izložbu u Jevrejskom muzeju posvećenu Ejmi Vajnhaus, pod nazivom "Porodični portret". Njena školska uniforma je Aleksov omiljeni eksponat sa izložbe

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP