Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

IZ POŠTOVANJA PREMA ANĐELINI

Bred Pit odbija seksi scene sa drugim glumicama (VIDEO)

Autor: Blic | 22.05.2013 - 10:39:00h | Komentara: 0

Hemija između Andželine Džoli i Breda Pita je bila toliko opipljiva na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit” (2005) da se iz toga izrodila dugogodišnja ljubav koja još plamti. Imajući to na umu, glumac je od tada sam sebi zabranio snimanje seksi scena sa drugim glumicama.

Anđelina Žoli i Bred Pit

Anđelina Žoli i Bred Pit

Drugim rečima, vruće scene se odigravaju samo kod kuće, između Breda i Andželine, u kojima ih često zatekne najstarija ćerka Zahara (8).

U intervjuu koji je dao za junsko/julsko izdanje magazina „Esquire” – urađenom pre nego što je Andželina objavila da je izvršila dvostruku mastektomiju – Bred je rekao kako Zahara često uđe u prostoriju dok se on mazi sa Andželinom.

- Jednom smo Endži i ja stajali u sobi i Zahara je naišla i rekla, 'Tata, nećeš valjda opet da se maziš sa mamom!' Tako vam je kod nas u kući – kazao je Pit kroz smeh.

A Frenk Polaro, blizak Bredov prijatelj, objasnio je za magazin da se poznati srcelomac trudi da izbegne seksi scene u svojim filmovima jer je toliko lud za Andželinom.


- Od kada je upoznao Andželinu ne želi da snima seksi scene sa drugim ženama. Lud je za njom, kao i ona za njim – kazao je Polaro.

Uzevši u obzir da je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston kada je upoznao Džolijevu i kada se hemija sa posla prelila i na njegov privatni život, razumljivo je zašto izbegava ljubavne scene.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP