Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ŠIROKE RUKE

Brenson dao bakšiš od 5.000 $?

Autor: Ekipa Alo! | 28.08.2013 - 07:09:00h | Komentara: 0

Britanski milijarder Ričard Brenson najverovatnije je misteriozni bogataš koji je u jednom kafiću u Solt Lejk Sitiju (Juta) ostavio bakšiš od 5.000 dolara na račun koji je iznosio samo 214 dolara!

Široke ruke: Ričard Brenson

Široke ruke: Ričard Brenson | Foto: Reuters

Kako prenosi “Dejli mejl”, u tri grada u Juti su zabeleženi neočekivano veliki bakšiši baš u vreme kada je Brenson bio tamo. Uz to, Brenson, koji je težak 4,6 milijardi dolara, viđen je po lokalnim kafićima.


Na internetu se pojavila i fotografija računa iz kafića “Brewski’s” na koji je bakšiš iznosio 5.000 dolara. Sutradan su u lokalnim kafićima ostavljena dva bakšiša od po 1.000 dolara. Naravno, nije potvrđeno da je jedna osoba ostavila sva tri bakšiša, niti da je to bio Ričard Brenson, ali milijarder je u tom periodu boravio u gradu u sklopu planiranja godišnje konferencije “Summit series”.

Najveći bakšiši


Među slavnima po davanju najvećeg bakšiša su poznati glumac Džoni Dep i ruski tajkun Roman Abramovič. Dep je tokom snimanja filma “Državni neprijatelj” u Čikagu svratio sa društvom u restoran „Gibson’s steakhouse”, gde je na račun od 4.400 ostavio 4.000 dolara bakšiša. Roman je pre par godina sa društvom boravio u luksuznom restoranu “Nello” na Menhetnu, gde su napravili račun od 47.221,09 dolara i na njega je dao bakšiš od 5.000 dolara. Barak Obama, predsednik SAD, tokom kampanje je svratio u jedan bar u S. Karolini i naručio pivo. Račun je bio dva dolara, a on je dao novčanicu od 20.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP