Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DRUGO VEČE EXIT-A

Britanske zvezde okupirale glavnu binu

Autor: Beta | 11.07.2015 - 09:30:00h | Komentara: 0

Drugo veče EXIT festivala obeležile su britanske zvezde Motorhed i Tom Odel, svaki od njih na svoj način, i svaki od njih sa velikim simpatijama publike.

Motorhed (Motorhead)

Motorhed (Motorhead) | Foto: Profimedia

Legende rok muzike Motorhed izašli su na binu tačno u 22 sata, a na prve taktove nastupa ispred bine je počela velika gužva, tako da se iznad Petrovaradinske tvrđave nadvio odgroman oblak prašine.
Pevač benda, čuveni Lemi Kilmister, poručio je publici na Egzitu da su bili sjajni. „Vidimo se sledeći put“, rekao je Lemi.

Članovi sastava Motorhead proveli su pauzu u svojoj turneji u Srbiji, a po rečima domaćina nisu mogli oči da odvoje od devojaka! Članovi benda, Lemi, Majki i Fil, doslovno su bili fascinirani Srpkinjama i neprestano su nestajali iz vidokruga domaćina pokušavajući da stupe u kontakt sa, po njihovim rečima, pravim lepoticama kakve nigde drugde nisu videli! Poznati muzičari veoma su zadovoljni kompletnim doživljajem u našoj zemlji, a jedna od zanimljivosti je da su u početku sami želeli da biraju hranu, ali su na nagovor domaćina ipak probali srpske specijalitete i to roštilj, mešano meso, vešalice, nakon čega su definitivno odlučili da se zadrže na ovom izboru! Lemi je takođe bio vrlo zainteresovan za Petrovaradinsku tvrđavu, te se podrobno raspitivao o njenoj istoriji, potpuno oduševljen svim zanimljivostima koje su mu predočili domaćini. Sve ovo krunisana je sjajnom svirkom pred oko 25.000 ljudi sinoć na glavnoj bini!


Tom Odel je pre nastupa rekao da je Egzit u Velikoj Britaniji veoma poznat festival, kako među publikom, tako i među izvođačima.

Tom Odel / Foto: Profimedia

Tom Odel / Foto: Profimedia

"Za EXIT se kod nas zna. Znaju i izvođači i svi misle da je festival sjajan, a oni koji nisu do sada nastupali, voleli bi da dođu jer ima dobru reputaciju." rekao je Odel

EXIT dens arena

EXIT dens arena | Foto: printskrin Jutjub

Elektronska Dens arena sinoć je ugostila veoma komercijalnog i trenutno popularnog di-džeja Hadvela (Hardwell), a njegov nastup mnogi nisu mogli da slušaju, jer je gužva na ovoj bini bila tolika da su organizatori morali da zatvore prilaze, zbog bezbednosti.


Kako su organizatori saopštili, druge večeri festivala kroz Petrovaradinsku tvrđavu prošlo je više od 47.000 ljudi, a direktor komunikacija EXIT-a Sagor Mesković, poručio je da se u subotu 11. jula očekuje rekordna poseta. Ovogodišnji EXIT prate i problemi vezani za omiljeno okupljalište posetilaca, odnosno svojevrsnu ulicu sa kafićima koja je ove godine zatvorena, kafići su ograđeni žičanom ogradom, a kafedžijama je zabranjeno da rade, pa su oni najavili tužbu protiv festivala.
"Moj lokal je registrovan za rad tokom cele godine, za to plaćam sve što treba i niko nema pravo da mi zabrani da radim. To što je EXIT dobio Tvrđavu na nekoliko dana, ne znači da su dobili i moj lokal, i da mogu da nas ograde žicom ", rekao je vlasnik lokala Virbus Aleksandar Golubović za novosadske medije.

Egzit

Egzit | Foto: Robert Getel

Organizatori festivala su na ove optužbe odgovorili da je to urađeno zbog sanitetske bezbednosti i striktnih ugovora sa sponzorima koji ne dozvoljavaju da se na festivalu prodaju konkurentski proizvodi.
EXIT će ove godine trajati do nedelje 12. jula, a zabava na Tvrđavi i među mladima koji su stigli iz svih krajeva sveta je definitivno na vrhuncu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP