Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HUMANO

Čarli Šin donirao 25.000 dolara žrtvama na Filipinima!

Autor: medio.rs | 26.11.2013 - 13:30:00h | Komentara: 1

Sredstva koja je dao glumac biće namenjen za izgradnju skloništa za sve one koji su ostali bez kuća usled ove prirodne katastrofe.

 Njegov lik u filmu “Vol strit” bio je pohlepan, ali glumac Čarli Šin očigledno veruje u suprotno,pošto je donirao 25.000 dolara za pomoć ugroženim porodicama koje su nastradale u naletu tajfuna Haijan na Filipinima.

Preterao: Čarli Šin

 Čarli Šin | Foto: Reuters

 Zvezda serije “Dva i po muškarca” novac je dao organizaciji PREDA, koja se bavi ugroženima usled prirodnh katastrofa. Sredstva koja je donirao Šin biće namenjen za izgradnju skloništa za sve one koji su ostali bez kuća u naletu tajfuna, kao i za pronalaženje nestale dece.

Oglumčevo humanosti svedoči činjenica da je već priložio 10.000 dolara, nekoliko nedelja pre ovoga, za lečenje obolelih od epilepsije.
Zanimljivo je da je Šin posegnuo za svojom čekovnom knjižicom i kako bi platio troškove sahrane paparaca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, pošto je pokušao da uslika Džastina Bibera, a samo mesec dana pre toga dao je 75.000 dolara za lečenje od raka desetogodišnje Jasmin.
Poslednji komentari
  • GOCA Vreme: 26.11.2013 14:13h

    ima ,zaista ,nesto u duhovitosti i humanosti.Ponekad izgleda nespojivo ,ali je obrnuto,jer ovaj duhovit glumac to potvrdjuje.i KONACNO SVI VELIKI LJUDI CINE DOBRA DELA U SVOJIM PREPOZNATLJIVIM STILOVIMA ,BEZ PATETIKE I POTREBE ZA PUBLICITETOM.DIVAN JE,I U SERIJI GA GOTIVIM PREVISE.U UZASNIM TRENUTCIMA ME JE SLATKO ZASMEJAVAO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP