Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ISPALJEN ZA BOŽIĆ

Čarli Šin napada bivše žene: Je*ite se! (FOTO)

Autor: E.A. | 26.12.2013 - 17:00:00h | Komentara: 0

"Ovo je najbliže što sam se približio svojoj deci za ovaj Božić", napisao je glumac Čarli Šin (48) pored fotografije stola na kojem se nalaze slike sa svom njegovom decom.

Čarli Šin

Čarli Šin | Foto: Twitter

Iako mu se Deniz Ričards (42) pre Badnje večeri obratila na "tviteru" i poručila mu da Božić može provesti sa svojim ćerkama Sem (9) i Lolom (8). Međutim Šin (48) tvrdi da je ovaj praznik proveo sam. Od besnih poruka nimalo se ne suzdržava na "tviteru".
Čarli je bivše supruge, Deniz i Bruk Miler (36) optužio da su mu uništile Božić i rekao im "da se je*u", ali Paulu Profit, majku svoje prve ćerke Kasandre Džejd Estevez, glumac je nazvao anđelom.
Zvezda serije 'Dva i po muškarca' tvrdi da je Božić želeo da provede s četvorogodišnjim blizancima Maksom i Bobom koje je dobio u braku s Bruk. Navodno se tako dogovorio sa Skotom Mulerom, Brukinim bratom i privremenim starateljem dečaka.

Čarli Šin

Foto: Twitpic

- Čarli je sam kriv što Božić ne provodi s decom. Opet je krenuo lošim putem i treba mu pomoć. Trebao bi da preuzme odgovornost za svoje postupke i da odraste - napisala je Deniz na "tviteru" nakon što su je Čarlijevi obožavatelji pitali zašto mu brani da viđa decu.

Takođe je objavio i fotografiju svoje dnevne sobe sa potpisom: "Bez dece za Božić. Da li mogu da otpakujem poklone... Hvala vam B&D, uživajte u mojoj mržnji!".

Čarli Šin

Foto: Twitpic

Međutim, na kraju je postavio i fotografiju utehe, na kojoj je njegova nova devojka napisavši: " S decom, bez dece... Koga briga! Pripremite svoje ljubomorne face - Pogledajte s kim blejim."

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP