Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

IMA SE

Čarli Šin: Skupoceni božićni poklon za novu devojku!

Autor: Hello | 20.12.2013 - 15:30:00h | Komentara: 0

Čarli Šin poklonio je svojoj novoj devojci novi “mercedes-benc” automobil za Božić. Slavni glumac obradovao je porno glumicu Bret Rosi, sa kojom je u vezi oko mesec dana, ovim luksuznim automobilom početkom meseca kako bi joj pokazao da sa njom želi ozbiljnu vezu.

dd

Ima se može se - Čarli Šin | Foto: Beta

- Čarli uvek kupuje svojim devojkama nove automobile kada počnu da se zabavljaju, ili im daje pristup jednom od automobila iz njegovog voznog parka. Pre dve nedelje kupio je Bret mercedesa - rekao je izvor. Ipak, Čarli je registrovao vozilo na svoje ime, a ne na njeno.
- Nije na Bretino ime, već na Čarlijevo. On nikada ne registruje automobil na ime devojke - dodao je izvor, te objasnio da se glumac na taj način osigurao za slučaj da njihova veza ne uspe.
Bret je kao deo svog božićnog poklona dobila od Čarlija i kreditnu karticu koju može da potroši za sebe, a romantični glumac planira i da je povede na odmor u Evropu tokom predstojećih praznika.
- Bret je veoma uzbuđena što će Božić provesti sa Čarlijem u Evropi i veoma joj se dopada takav način života, uz privatne avione, luksuzne večere i dizajnersku garderobu.
Čarli je odlučio da otputuje za praznike kada je saznao da neće moći da ih proslavi sa kćerkama, devetogodišnjom Sem i osmogodišnjom Lolom, koje je dobio sa bivšom suprugom Deniz Ričards, kao ni sa petogodišnjim blizancima Bobom i Maksom, koje ima sa svojom trećom suprugom Bruk Miler.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP