Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POČASNI GRAĐANIN

Čeka se Noletov pristanak

Autor: Tanjug | 08.08.2014 - 15:30:00h | Komentara: 3

Naš najbolji teniser Novak Đoković još nije odgovorio na inicijativu da bude počasni građanin Svilajnca, izjavio je danas Tanjugu predsednik opštine Predrag Milanović.

Motiva na  pretek:  Novak  ĐokovićNovak Đoković | Foto: Profimedia

 
"Čekamo pisani pristanak Đokovića i Skupština opštine će doneti odluku da on bude počasni građanin Svilajnca", rekao je Milanović.

Inicijativu da Đoković bude počasni građanin Svilajnca, dao je sam Milanović pre mesec dana, posle potpisivanja ugovora sa Fondacijom "Novak Đoković" o obnovi i opremanju vrtića "Dečija radost" u Svilajncu, koji je potpuno stradao u poplavi 16.maja.

Reč je o iznosu od 17.000.000 dinara namenjenih obnovi dva objekta, a treći će se obnoviti uz pomoć sredstava Fonda B 92 i opštine.

Milanović je, juče izjavio Tanjugu da su, "sa današnjim danom obezbeđena kompletna sredstva za obnovu vrtića u iznosu od oko 700.000 evra".

Povelja "Počasnog građanina" dodeljuje se na svečanoj sednici Skupstine opštine povodom Dana opštine i najveće je priznanje pojedincu ili ustanovi, zaslužim za razvoj opštine, koje dodeljuje opština Svilajnac.
Poslednji komentari
  • Djordje Mazić Vreme: 09.08.2014 09:32h

    Pa da li su ti iz vrtića normalni??!! Zar rekonstrukcija da košta 700.000 EUR-a?? Pa za te pare mogu 2 nova vrtića da se naprave, pod uslovom da se ne ugradjuju zlatne WC šolje! Ako se ne ugradjuje luxuzna oprema anda se tu neko sigurno "ugradio".

  • Дане С. Vreme: 09.08.2014 10:31h

    За 700.000 € евра може да се сагради нови вртић, овде се је неко уградио. Потпуна замена прозора, врата и паркета је око 50.000 - 70.000 € евра, замена инсталације водоводне, плочице, струја и набавка новог намештаја 50.000 - 70.000 € евра и неке ситнице нека буде све скупа око 200.000 € евра. Видећете неки ће да добију нове аутомобиле, изграђену викендицу или кућу, а богами и нешто више у кешу. Браво председниче за добар посао.

  • matematicar Vreme: 09.08.2014 19:16h

    E pa pametni ste brate, otkud bre 700.000 evra? aj digitron u ruke pa racunaj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP