Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OPTUŽBE

Ćerka opet optužila Vudija Alena za zlostavljanje!

Autor: Mondo | 02.02.2014 - 10:45:00h | Komentara: 0

U otvorenom pismu objavljenom u "Njujork tajmsu", Dilan Farou ponovila optužbe na račun svog nekadašnjeg usvojitelja.

Tuširanjem do mentalnog  zdravlja: Vudi Alen

Kada su se Vudi Alen i Mia Farou razvodili, glumica je optužila svog supruga da je zlostavljao njihovu usvojenu ćerku Dilan, koja je tada imala sedam godina. Sud je, međutim, procenio da nema svrhe podizati optužnicu, jer je dete bilo previše emotivno krhko da bi izdržalo suđenje. Farouova i Alen su se, inače, razveli kada je ona otkrila da je on bio u vezi sa njihovom usvojenom ćerkom Sun Ji, kojom se kasnije oženio.

Mia Farou je imala ukupno 15 dece sa više različitih muževa, četvoro biološke i 11 usvojene, ali su dve usvojene ćerke preminule 2000. i 2008. godine

Dilan su usvojili zajedno osamdesetih, a ona je sada ponovila optužbe na račun režisera u otvorenom pismu koje je objavio "Njujork tajms".
Veliko srce glumice
"Kada sam imala sedam godina, moj tadašnji otac me je uzeo za ruku i odveo na tavan. Rekao mi je da legnem na stomak, a zatim me seksualno zlostavljao. Trajalo je nedeljama. Mrzela sam kada mi je gurao prste u usta, terao me da ležem s njim u krevet oskudno odevena... Zbog tog zlostavljanja, imala sam brojne probleme u emotivnom razvoju. Patila sam od poremećaja u ishrani i sekla sam se", napisala je Dilan.
Ona je poimence prozvala i poznate ličnosti koje su nedavno hvalile Alena, kada je dobio posebnu počast na dodeli Oskara.
"Želim da Kejt Blanšet, Luis C.K. ili Alek Boldvin zamisle da je to radio njihovom detetu. Ema Stoun, Skarlet Johanson, da li biste volele da ste bile na mom mestu? Dajen Kiton, ti si me znala kada sam bila devojčica. Da li si me zaboravila", napisala je Dilan.
Alen se još uvek nije oglasio povodom novih optužbi, a kada ga je Mia prvobitno optužila, sve je nazvao njenom osvetom jer ju je ostavio zbog usvojene ćerke.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP