Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PEVAČICA OTVORENO O SVOJIM PSIHIČKIM PROBLEMIMA

„Čula sam glasove u glavi!”

Autor: Ekipa Alo! | 07.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Lejdi Gaga je kao devojčica čula glasove u glavi! Popularna pevačica je u šouu Grejema Nortona priznala da je imala i probleme sa ludilom, koje je izlečila ekstravagantnim stilom odevanja.

pevačica otvoreno o svojim psihičkim  problemima

Pevačica otvoreno o svojim psihičkim problemima | Foto: Reuters

Popularna pevačica je svoj ekstravagantni stil odevanja objasnila ludilom od kojeg je patila dok je bila mala. Priznala je da je u to doba čula glasove u glavi, zbog čega se okrenula ekstravaganciji ne bi li se izborila sa ludilom. Ona je takođe priznala da je kao tinejdžerka, dok je patila od depresije, koristila kokain.


- Tako sam se borila sa ludilom. Od malih nogu sam čula glasove u glavi, a dugo sam i pila i drogirala se, ali su me odeća i bavljenje umetnošću spasli. Radujem se kreativnosti, to je za mene psihodeličan doživljaj - rekla je pevačica.

Lejdi Gaga priznala da je u mladosti patila od ludila i depresije, da je pila i drogirala se,  ali i da se lečila ekstravagantno

Lejdi Gaga priznala da je u mladosti patila od ludila i depresije, da je pila i drogirala se, ali i da se lečila ekstravagantnom odećom

Gaga je, inače, rođena kao Stefani Đermanota u porodici religioznih roditelja i odrasla je na Menhetnu, gde je pohađala katoličku školu za devojčice. Što se vaspitanja tiče, ona je rekla da je veoma poštovala roditelje, ali da je bila kao tempirana bomba.


- Samo sam htela da odem. Želela sam da izlazim i slušam muziku, a pošto to nisam mogla, poludela sam, a to je izludelo i moje roditelje - rekla je Gaga, dodavši da je njenoj majci, pored svih golišavih fotki, najviše zasmetao pirsing na nosu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP