Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NESREĆNA

Dajana je htela ponovo da se uda!

Autor: Blic | 01.08.2013 - 23:40:00h | Komentara: 1

Iako je princeza Dajana poginula pre 16 godina, njen život je i dalje mnogima intrigantan. U intervjuu za časopis "Vanity Fair", nekadašnja princezina prijateljica Jerima Kan pričala je o velikoj ljubavi Dajane i pakistanskog kariodiohirurga Hasnat Kana.

Princeza Dajana je poginula u avgustu 1997.

Princeza Dajana je poginula u avgustu 1997. | Foto: AP

- Princeza Dajana je bila ludo zaljubljena u Hasnat Kana, pakistanskog kardiohirurga sa kojim je bila u vezi neposredno pred tragičnu pogibiju i želela je da se uda za njega' - otkrila je Jerima Kan, drugarica princeze Dajane.

Ljubav princeze i kardiohirurga pratilo su veliki ptoblemi jer su se njihove porodice protivile tom braku. Kan je u razgovoru sa policijom nakon princezine pogibije izjavio kako je njihova svadba bila suluda ideja, ali jedini način na koji bi oni mogli da imaju miran brak je u Pakistanu.
Nakon što je Dajana uvidela da je Kan prestrašen idejom braka, odjednom su joj se iluzije o njihovoj vezi srušile. Tada je upoznala Dodia Al Fajeda, sa kojim je počela novu vezu i koji je bio u automobilu sa njom kada je poginula u Parizu.
- Hasnat Kan joj je obećao prsten jednog dana - rekla je Rosa Monkton, bivša direktorka "Tifanija".
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 02.08.2013 07:29h

    u zivotu kraljevskih porodica desavaju se ISTE stvari kao i u filmovima.dajana je morala umreti jer NEMOZE potencijalna britanska kraljica roditi potencijalnog britanskog kralja,pa jos tamne puti.kako...pa zamislite/a u ovom svetu svasta je moguce/ da NE DAJ BOZE ,cetvoro prvih u lozi pogine,a kraljica/zbog godina/umre.Dijana je onda nova kraljica,covek uz nju kralj,a deca naslednici trona.takva NI POTENCIJALNA mogucnost nije se smela dogoditi...ili potrazite u arhivama kako je poslednji/vladajuci/kralj spanije UBIO rodjenog brata,konkurenta za presto...ali to su VELIKE igre,a mi patuljci pojma nemamo.ko ima vlast ima S V E u rukama i pise i modelira istoriju,sadasnjost i buducnost kako on hoce.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP