Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NEOPREZNOST U SAOBRAĆAJU

Dejvid Bekam drugi put doveo život svog sina u opasnost!

Autor: 24sata.hr | 07.11.2013 - 18:15:00h | Komentara: 0

Da je odličan sportista i više puta je dokazao, međutim Dejvid Bekam bi uskoro, što se tiče vožnje automobila, mogao uskoro da ponese i titulu najgoreg vozača godine.

Prešišan:  Dejvid Bekam

Neoprezni fudbaler: Dejvid Bekam | Foto: Reuters

Dejvid je nedavno imao lakšu saobraćajnu nesreću nedaleko od svog doma na Beverli Hillsu. Neoprezni Dejvid je sa crnim "Rendž Rover Sportom" prebrzo izašao iz prilaza svoje kuće i udario "Hondu Akuru", kojom je upravljala nepoznata ženska osoba. U trenutku sudara na suvozačevom mestu Bekamovog automobila  sedeo je i njegov sin Bruklin. Na svu sreću, niko nije povređen, a Dejvid je brzo odišao do kuće i sačekao policiju, koja je došla nakon nekoliko minuta.

- Čuo se zaista jak udarac i mislili smo da će šteta biti velika. Nismo mogli da verujemo kada smo ugledali Bekama. Nije uopšte bio uznemiren, ali kada je primetio da su ljudi počeli da se okupljaju oko kuće, pobegao je u kuću i nije izlazio sve dok nije došla policija - rekao je jedan od svedoka.

Policajaci nisu mogli da sakriju osmeh sa lica kada su videli ko je akter nesreće. Bekam ih je ljubazno pozvao u svoj luksuzni dom kako bi rešili potrebnu papirologiju. Šteta je bila jasno vidljiva na "Hondi Akuri", kao i na braniku Dejvidovog automobila.

Ovo nije prvi put da je Dejvid doveo u opasnost život svog sina. Pre dve godine doživeli su lančani sudar na jednoj od najprometnijih autoputevaa u Los Anđelesu. Iako je tada u svom drugom automobilu, crnom "Kadilaku Eskaladeu", vozio sina, prema riječima svedoka, Dejvid je vozio prebrzo i neoprezno te je drugim vozačima presecao put. Tada se zabio u zadnji deo "Micubišija" koji je, navodno, presporo vozio u najbržoj traci. Vozač se nakon sudara požalio na bolove u vratu i odvezen je u bolnicu, a Bekam i Bruklin nisu bili povređeni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP