Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BLIZANCI IZ PAKLA

Deniz ne želi više da čuva Čarlijeve sinove!

Autor: 24sata.hr | 06.11.2013 - 18:40:00h | Komentara: 0

Bivša supruga Čarlija Šina (48), Deniz Ričards (42) obavestila je Odeljenje za decu i porodicu da više ne želi da se brine o njegovim nasilnim bliznacima koje je dobio u braku sa Bruk Muler (36)

Bivša gospođa Šin: Deniz Ričards

Bivša gospođa Šin: Deniz Ričards | Foto: Reuters

Glumica je dobila privremeno starateljstvo nad decom bivšeg supruga, blizancima Bobom i Maksom (4), kada je njihova majka Bruk u junu po 21. put otišla na odvikavanje od zavisnosti od droga i to pošto je Odeljenje za decu i porodicu u Los Anđelesu odlučio da je Brukina zavisnost od droga stvorila nesigurno okruženje za dečake.

Deniz je pismenim putem obavestila ovo Odeljenje da više ne želi da se brine o dečacima jer sistematski maltretiraju njene ćerke i pse. Prema pisanju američkog portala TMZ, dečaci se neprestano iskaljuju na njenim ćerkama Sem (9) i Lolom (8), koje ima sa Šinom, i njenoj usvojenoj ćerki Eloiz (2).

Tvrdi da su davili njene ćerke, udarali ih u glavu, lice i stomak, grebali, pljeskali i pljuvali te po njima bacali svoje fekalije. Bob je jednom prilikom bacio igračku na Sem zbog čega je glumica morala da potraži lekarsku pomoć za ćerku.

Čarli Šin

Čarli Šin | Foto: Reuters

Bes su iskalili i na njenim psima, udarali su ih po glavi, davili, rukama dizali za vrat, držali ih u vazduhu i gledali kako cvile od bola. Rekli su da žele da ih povrede i ubiju, a sa nasilnim ponašanjem nastavili su i u vrtiću u kojem su maltretirali decu i zaposlene. Deniz za njihovo agresivno ponašanje u potpunosti krivi njihovu majku, a rekla je i da deca imaju užasne noćne more zbog vremena koje su proveli s majkom zavisnicom. Deniz je dečake htela da odvede na savetovanje, ali Bruk to nije dopustila.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP