Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ROK LEGENDA VEČERAS NA KALIŠU

Devojke, spremite se! Stiže Bili Ajdol!

Autor: 24sata.rs | 25.06.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

"Da li ste spremni za rokenrol? Jer ja jesam! Da li ste spremni za ozbiljno prašenje pod Tvrđavom - jer biće vruće!“, poručuje Bili Ajdol u susret večerašnjem koncertu na Kališu. Pa drage dame, spremite se za uzbudljivu noć i - ne zaboravite brushaltere.

Bili Ajdol

Bili Ajdol

O, da - i mi smo se više puta uverili da je "deda" Bili daleko od penzije. I to ne samo zbog toga što njegove hitove horski pevaju i fanovi rođeni decenijama kasnije.
- Imam sreće. Među fanovima još imam mlade devojke. Zbog njih vredi ostati u formi, ne moraju da brinu o tome šta će videti. Osim toga, stomak bi mi samo smetao na sceni - objasnio je nedavno 58-godišnji šmeker, koji i dalje mami ovacije ženskog dela publike skidanjem majice i seksi pokretima.
Obožavateljke širom sveta i dalje dolaze na njegove koncerte spremne da na svoju omiljenu pesmu zavitlaju brus na binu, čekaju ga pred garderobom sa svadbenim velovima ohrabrene njegovim hitom "White Wedding"...
Ako ste među takvima, možda bi bilo fer da znate da je inspiracija za tu stvar zapravo došla od Bilijeve mlađe sestre koja je prerano zatrudnela. I "Sweet sixteen" je inspirisana istinitim događajem, ali ne Bilijevim - priča priču čoveka koji je, pošto ga je verenica ostavila dan pred venčanje, na Floridi izgradio koralni dvorac nadajući se da će je vratiti... Ali zato "Rebel Yell", pesma o strastvenoj noći sa nezasitom devojkom, sigurno jeste iz ličnog iskustva.
- Porno-zvezde i striptizete, nisu li one sjajna zabava? - konstatovao je jednom prilikom.
Možda se zato nikad nije oženio, mada je, kako priznaje, kroz njegov krevet prošlo više od hiljadu poznatih i manje poznatih cica, od rok dame Džoan Džet, preko slavne Džulije Roberts, pa do aktuelne (da li je potrebno napominjati i znatno mlađe?) stilistkinje Lindzi Kros.
Baš ovih dana mediji šuškaju o tome da je ona prva koja je od Bilija dobila prsten... No, ne treba brinuti. Na beogradskom koncertu će svakako još biti slobodan i raspoložen za - rokenrol.


Set listu i plan za večeras možete pogledati OVDE.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP