Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SUSRET U BEČU

Didi zna sve o Lejdi Gagi? (FOTO)

Autor: Puls | 06.11.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Pop pevačica i modna kreatorka Dijana Janković pre par dana imala je priliku da tokom posete Beču sat vremena provede pričajući sa Lejdi Gagom.

Lejdi Gaga i Dijana

- Kada sam je ugledala nisam mogla da verujem da stoji pored mene i pruža mi ruku. Jeste da malo drugačije izgleda uživo, ali fasciniralo me je koliko je ljubazna i prijatna, odmah je pristala da se slika sa mojom majicom iz kolekcije i sa mnom. Dala mi je dosta saveta u vezi karijere, rekla mi je da nikada ne odustajem i da treba da se borim. Ispričala mi je koliko je njen život bio težak, da 4 godine nije imala dečka niti da 4 godine nije videla roditelje, sto je za nju bilo jako teško. Takođe priznala je da posle svakog nastupa jako puno pije i puši da joj to nije dobro ali da ima prijatelje koji je podsećaju da to ne treba da radi. Dosla je u Beč sa 6 aviona i svaki ima po dva sprata. Ipak najviše me je obradovalo sto je primila moj poklon a to su stvari iz moje kolekcije. Kada sam joj se predstavila, pristala je da nasamo popriča sa mnom. Zaista je pravi umetnik i odličan vokal, još uvek sam pod utiskom, zaista niko ne moze da joj priđe. Kada sam rekla da sam pevačica iz Srbije, jako se obradovala i uzviknula je dvaputa Srbija, Srbija! Takođe njeni najbliži fanovi koji zive u Beču su me prepoznali i svi su želeli da se slikaju sa mnom. Pošto sam na sebi imala Versaće haljinu ona se oduševila i pohvalila moj stajling. Imala sam priliku da upoznam i njenog menadžera iz Kanzasa, uspeli smo da uspostavimo kontakt i rekla mi je da su otvoreni za saradnju u budućnosti iako je Lejdi Gaga prebukirana. Posebno je raduje to sto imam modnu kolekciju i što imam stila, to je naglasila - rekla je Dijana u svom saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP