Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PORODIČNI PROBLEMI ČUVENOG GLUMCA

Dikapriov brat uhapšen zbog droge

Autor: Ekipa Alo! | 30.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Krv nije voda! Adam Ferar (43), polubrat čuvenog holivudskog glumca Leonarda Dikaprija, uhapšen je u Teksasu zbog prekršaja povezanih sa drogom!

Jedan od  najpoznatijih  holivudskih  glumaca  današnjice:  Leonardo  Dikaprio

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca današnjice: Leonardo Dikaprio | Foto: AP

Prema izveštajima portala „Radaronline“, Adam je uhapšen na osnovu dve poternice, zbog posedovanja droge i krađe, a koje je izdala policija u Los Anđelesu. Protiv njega je ranije podneta prijava za uznemiravanje.

Ako bude osuđen, preti mu višegodišnja kazna zatvora. Adam i Leonardo su zajedno odrasli. On je osamdesetih godina glumio u TV seriji „Galaktika“, što je kod tada mladog Leonarda učvrstilo odluku da želi da se bavi glumom. Anonimni izvori tvrde da Adam i Leonardo poslednjih godina uopšte nisu bili u kontaktu nakon žestoke svađe.

Obrukao brata:  Adam Ferar

Obrukao brata: Adam Ferar

Leonardova majka Pegi se udala sa Adamovog oca kada je zvezda filmova „Titanik“ i „Plaža“ imao samo godinu dana. Pre nekoliko godina, Adam je bio nakratko priveden u policiju zbog napada na jednog paparaca koji je uznemiravao njegovog brata Leonarda. Optužnica u tom slučaju nikad nije podignuta.

Zanimljivo je da je pet dana ranije Adamova devojka Čeriti Mur (38) takođe uhapšena zbog sličnih prekršaja - posedovanja droge i krađe, kao i zbog zanemarivanja deteta. Njih dvoje imaju šestogodišnju ćerku Normandiju.
„Adam i Čeriti su se krili sa ćerkom u Teksasu od policije. Bili su u Dalasu. Trenutno niko u njihovoj porodici ne zna gde im je ćerka“, rekao je izvor blizak portalu.

Crne ovce u porodicama zvezda!


Brojne zvezde imaju crne ovce u svojim porodicama. Tako, na primer, glumica Riz Viderspun ima brata Džona Drapera, koji je hapšen zbog razbojništva i seksualnog uznemiravanja. Lorens Fišburn, čuveni Morfeus iz „Matriksa“, ima ćerku Montanu, koja je hapšena zbog prostitucije. Ona je koristeći slavu svog oca snimila nekoliko porno-filmova. Paris Hilton se ne diči bratom Baronom, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog toga što je pregazio jednog radnika na pumpi. Majkl Daglas je bio u centru pažnje javnosti kada je na jednoj dodeli nagrada javno apelovao da sud iz samice pusti njegovog sina Kamerona, koji robija zbog prodaje droge.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP