Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PLANIRA DA GA KAZNI UMESTO SUDA!

DMX i ubica Trejvona Martina u ringu, reper poručio: Sje*aću ga i mokriću mu po licu! (FOTO)

Autor: S.S. | 06.02.2014 - 10:11:00h | Komentara: 0

Džordž Zimerman (30), koji je ubio Trejvona Martina (17) u februaru 2012. godine, ali je oslobođen zatvorske kazne – suočiće se u boks meču sa popularnim reperom DMX-om (43) koji je obećao da će ga polomiti.

DmX

DMX | Foto: Screenshot "Youtube"

Zimerman, dobrovoljac naoružane građanske patrole, je u julu prošle godine izašao slobodan iz sudnice u Floridi iako je ubio tinejdžera, što je tada izazvalo opšti haos u Americi.


Zimerman je kao pripadnik „komšijske straže“ patrolirao svojim krajem kada je primetio Martina, koji je tuda šetao. Došlo je do prepirke i Zimerman je pozvao policiju, koja mu je naredila da ne prati mladića. On ih nije poslušao, pa je došlo do nove svađe, a potom tuče, tokom koje je Zimerman potegao pištolj i ubio mladića.

Trejvon Martin

Trejvon Martin

Policija ga čak nije privela, ali je kasnije odlučeno da se protiv njega podigne optužnica. Protesti su otišli i do otvorenih pretnji pripadnicima „komšijske straže“. Fraza “mrtav čovek hoda”, koja se u SAD koristi prilikom sprovođenja osuđenika na smrt na egzekuciju, upućena je kao pretnja svim pripadnicima ove parapolicijske građanske straže, koji se smatraju odgovornima za smrt tinejdžera.

Sada ubica treba da se bori u VIP boks meču, a od 15.000 prijavljenih izabran je, ni manje ni više – popularni reper DMX (Erl Simons).

Džordž Zimerman

Džordž Zimerman | Foto: AP

“Prebiću ga na mrtvo ime. Prekršiću svako pravilo u boksu kako bih ga sje*ao”, bio je jasan reper. Tu se nije zaustavio pa je dodao i da će urinirati po čoveku koji je oslobođen za ubistvo tunejdžera.
Organizator i autor emisije “Celebrity Boxing” Dejmon Feldman je rekao da će sledeće srede objaviti gde će i kada biti održan meč koji će imati tri runde.
“Ovaj meč će biti jedan od najvećih mečeva svih vremena”, obećao je Feldman.
Podsetimo se kako je DMX izrazio svoj bes u popularnom spotu “X Gon' Give It to Ya”, jer će takav, a možda i gori, verovatno biti i prema Zimermanu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP