Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

KRALJEVI U BEOGRADU

Dog Eat Dog večeras u Domu omladine Beograda!

Autor: Ekipa Alo! | 12.05.2014 - 10:15:00h | Komentara: 0

Američki krosover bend Dog Eat Dog će u sklopu svoje prolećne turneje večeras posetiti i Srbiju.

Dog Eat Dog

Dog Eat Dog

Koncert je zakazan za 12. maj u sali Amerikana Doma omladine Beograda.
Nakon uspešnog nastupa na EXIT festivalu 2006. godine, njihov klupski nastup domaća publika očekivala je sa nestrpljenjem. Konačno, posle skoro 8 godina, ovaj energični sastav, ponovo dolazi u Srbiju.
Tokom poslednje dekade bend Dog Eat Dog, osnovan 1990. godine, menjao je svoj zvuk tako što je u izvorni hardkor inkorporirao elemente hip hopa, fanka i ska muzike. Članovi benda su Dave Neabore (bas, prateći vokal), John Connor (vokal) i Brandon Finley (bubnjevi).

Predgrupe:

Popularni domaći bend Iskaz gostovaće na koncertu grupe Dog Eat Dog. Na koncertu ovog američkog krosover benda, kako je ranije najavljeno, gosti će biti i hard kor grupa Last Hope iz Bugarske.

Bend Last Hope osnovan je 1995. godine u Sofiji i važe za najaktivniji tog pravca u regionu. Na čestim turnejama po Evropi delili su binu sa velikanima poput Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Anthrax... Žestoki nastupi uživo jedna su od njihovih najbitnijih odlika.


Kroz socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove i daje pečat vremenu u kom postoji i stvara. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. To je svojevrsna fuzija žanrova kao što su hip-hop, fank, metal, hard kor, dabstep, raga. Iskaz navode da je baš Dog Eat Dog bend koji je izvršio veliki uticaj na muzički izraz koji danas gaje. Publika će 12. maja u Domu omladine Beograda imati priliku da čuje i pesme sa novog albuma "Tanatos" koji je objavljen 03.04.2014.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP