Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVI DETALJI GLAMUROZNOG VENČANJA NOVAKA I JELENE

Đokovići mole goste da svadbeni poklon doniraju fondaciji!

Autor: Ekipa Vip | 14.06.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Pripreme oko svadbe decenije polako se privode kraju, a Novak Đoković i Jelena Ristić će na ludi kamen stati 10. jula na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, ceremonija venčanja će se održati u restoranu „Aman“, dok su gosti zamoljeni da ne donose svadbene poklone, već da doniraju fondaciji „Novak Đoković“.

Sveti Stefan

Humani mladenci: Jelena i Novak

Ceremonija venčanja će se
održati u najelitnijem
restoranu na Svetom Stefanu,
a svi gosti, koji su zamoljeni
da nikome ne pričaju o
detaljima svadbe, biće
smešteni u Miločeru

- Pripreme za svadbu Novaka i Jelene se uveliko privode kraju, a sve se održava u strogoj tajnosti, kako mediji ne bi došli do svih informacija. Novak je nekoliko dana proveo na Ibici kako bi se malo odmorio, a onda se vraća svojim sportskim obavezama, a kada se završi teniski turnir „Vimbldon“, on će oženiti svoju dugogodišnju devojku Jelenu. Iako su svi prognozirali da će se oni venčati tokom vikenda, oni su svadbu zakazali u četvrtak 10. jula na Svetom Stefanu, što nije uobičajno za slavlja tog tipa.

Sveti Stefan

Mesto venčanja: Sveti Stefan

Ceremonija venčanja će se održati u najelitnijem restoranu na ovom crnogorskom ostrvu - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom poznatom paru, i dodao da su Đokovići i te kako mislili na svoje goste koji će im tog dana upotpuniti slavlje.

Sveti Stefan

Hotel "Miločer"

"Svi gosti se mole da ne donose
svadbeni poklon ili novac u koverti, već da ono što žele da
im daju tog dana doniraju fondaciji „Novak Đoković“, tvrdi izvor

- Kako Đokovići imaju dosta gostiju, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, smeštaj u najskupljoj vili na Crnogosrskom primorju, u Miločeru. Takođe, svi oni koji su pozvani na svadbu decenije zamoljeni su da o venčanju ćute i ne pričaju nikome, kako informacije ne bi procurele u medije i kako ih paparaci ne bi uhodili. Pored toga, svi gosti se mole da ne donose svadbeni poklon ili novac u koverti, već da ono što žele da im daju tog dana, doniraju fondaciji „Novak Đoković“. Uglavnom, priča se da će svadba i cela ceremonija biti mnogo lepa i da se priprema dosta iznenađenja za goste - dodao je naš izvor blizak ovom ljubavnom paru.

Novak pet dana slavi momačko!

Đoković na Ibici

Stručnjaci za vožnju su bili uz momke...

  • Đoković na Ibici | Foto:
  • Đoković na Ibici | Foto:
  • Đoković na Ibici | Foto:
  • Đoković na Ibici | Foto:
 

Poznati teniser Novak Đoković odveo je svoje najbolje drugare na Ibicu, gde već peti dan proslavlja momačko veče. Nole je nakon Rolan Garosa okupio svoje prijatelje na egzotičnom ostrvu, gde se tokom celog dana kupaju i zabavljaju. Nedavni poraz Đokovića od Rafaela Nadala u finalu nije uticao na raspoloženje srpskog tenisera, a momci sa kojima se ovih dana druži priredili su mu brojna iznenađenja. Podećanja radi, „Alo!“ je pre nekoliko dana objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Nole i nekolicina njegovih drugova pored sebe drže lutku na naduvavanje, koja se obično kupuje za zabave poput momačke večeri.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP