Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

IPAK JE PRISTALA

Doris Dragović održaće dva koncerta u Srbiji!

Autor: Mondo | 13.11.2013 - 16:00:00h | Komentara: 10

Doris Dragović nastupiće 14. februara u Kombank areni, a 8. marta u novosadskom Spensu, saopštila je Arena. Pevačica koja je svojevremeno izjavila da neće pevati u Srbiji održaće dva koncerta.

 Izgleda da je i nju stisla ekonomska kriza kad će prekršiti sopstveni princip... A izgleda da i Srbi definitivno pate od selektivne amnezije. Pevačica je, nakon završetka rata u bivšoj Jugoslaviji, rekla da nikada više neće nastupati u Srbiji, ali je očigledno promenila mišljenje. Doris Dragović je više od decenije bila povučena od javnosti ne dajući intervjue i izjave na temu svog profesionalnog i privatnog života.

Doris Dragović

Doris Dragović | Foto: facebook

 "Moji argumenti za postojanje na sceni su čisto umetničke prirode", izjavila je Doris i dodala, "u što su težem obliku bili, to je bio veći izazov. Ljudi su tako i sudili o meni. Ali, scena je samo moja uloga, to nisam ja".

"Rekla bih da je, dakle, moju poslednju deceniju obeležilo sazrevanje i lepo putovanje prema mudrosti. Naizgled nebitne stvari na koje se više i ne osvrćemo, zapravo su sam život... Ljudi, savest, ljubav, vreme. Ne mogu sabrati proživljeni dan ako živim prebrzo. Zato mi treba odmak od vreve, gužve, bezglave i bezrazložne žurbe, pa ih i ne podnosim. Ja zaista živim činjenicu da 'mi malo za sriću triba' - a ljudi, ljubav, savest, vera, vreme koje imam su moje stvarno bogatstvo".
Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8.marta, biće u prodaji od četvrtka 14. novembra po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova Arene i Eventima.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Мроија Vreme: 13.11.2013 16:37h

    Не треба нам ни ова, ни остали певци и певаљке из труле рватске.

  • Mizantrop Vreme: 13.11.2013 16:49h

    Relano, Srbi ni ne idu na te koncerte tipa Tereza, Merlin ili Doris. Idu Beograđani. Oni koji su sve zakuvali i sve pootimali, oni koji jedini sad dobro žive, pa će jedini i da daju za ulaznice. Ja neću.

  • ana Vreme: 13.11.2013 19:20h

    Doris Dragovic ce biti dobrodosla u Srbiju,naravno zena nije snimila niti je pjevala vec duze,novac joj potreban.Svi pjevaci koji su se kleli da nece u Srbiju pokazuju ko su.Mozda ce iTomislav Perkovic gostovati,Bora Corba covjek koji ima svoje ja.Merlin,Paldum and Company kleli se kleli.Zazmirite ,pa trcite na njihove concrete. Tereza je diva, pa je vrijedi slusati,Doris ce biti izvizdana u Zadru ili Split.Gotovina im dobro dodje.

  • ana Vreme: 13.11.2013 19:25h

    Hoce li gostovati Perkovic Thompson?Beograd je evropski grad ,pa Srbija ide u EU,sve se treba tolerisati,izvinjavati,mozda Jos ima nesto na prodaju.Halo gospodo da li imate svoje ja?U principu za pjevace je da pjevaju a ne politiziraju.Bora Corba jedini od rijeci.Uzivajte na concert.

  • ivan Vreme: 13.11.2013 21:31h

    E Srbi,Srbi imate li vi uopce mrvu obraza?Prvo Tereza,sad Doris,pa Gibonni,Prljavo kazaliste....svi su se tijekom rata kleli da vise njihova nogu nece u tako mrsku Srbiju,a da ih pri tomu nitko za jezik nije vukao da glumataju velike Hrvatine.Sad kad fali para dobri su i Srbi...Sramota koliko vi nemate obraza.Jos ugostite i Thompsona i zapjevajte s njim u Areni "Evo zore evo dana evo Jure i Bobana" ili njegov ratni hit "Bojna Cavoglave".Koliko cujem onom retardu Ekremu ste "oprostili"sta vam je u sred Srbije pozdravio Republiku Kosovo???I ja kao Hrvat od toga trenutka vise nemam dvojbu da li cu priznavati Rep.Kosovo,,kad je vec vi Srbi indirektno priznajete.Iako sam Hrvat,zgrozen sam koliko ste vi jugonostalgicni i koliko nemate samopostovanja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP