Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OPUŠTENA ATMOSFERA NA 86. DODELI NAGRADA AMERIČKE FILMSKE AKADEMIJE

Došli po „Oskara”, a dobili picu!

Autor: Ekipa Alo! | 04.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Bleštavo, glaurozno sa mnogo veštačkih osmeha, govorancije i uz poneku suzu... Da ovogodišnja 86. dodela „Oskara“ ne bude dosadna kao većina prethodnih, pobrinula se odlična voditeljka Elen Dedženeris!

Izgladnele zvezde su  razgrabile pet pica, a  Bred je delio tanjire

Izgladnele zvezde su razgrabile pet pica, a Bred je delio tanjire

Najupečatljiviji deo svečanosti bio je dolazak na binu zbunjenog dostavljača pica, koji je izgladnelim zvezdama usred ceremonije doneo pet velikih i nekoliko manjih pica. Elen ga je odmah poslala u publiku, koju je pozvala da se posluži.

Leonardo sa mamom

Leonardo sa mamom

Naj gubitnici Leonardo i Travolta
 

Najveći gubitnici bili su Leonardo Dikaprio i Džon Travolta. Leonardo četvrti put nije dobio prestižnu nagradu, uprkos odličnoj ulozi u „Vuku sa Volstrita“. Ranije je bio nominovan za uloge u filmovima „Šta muči Gilberta Grejpa“, „Avijatičar“ i „Krvavi dijamant“. Leonardo je ponovo sa mamom došao na svečanost. Stoički je podneo poraz i čestitao je Mekonahiju na osvojenoj nagradi. Na drugoj strani, Džon Travolta se propisno izblamirao kada je umesto pevačice Idini Menzel najavio nastup Adel Dazem?!

Kada je pitala ko želi parče, mnogi su navalili. Bred Pit je pokazao da je džentlmen, pošto je podelio tanjire i salvete kolegama, a sam zatražio picu sa kobasicom. Kevin Spejsi je podelio picu sa drugima pre nego što je uzeo jedno parče za sebe.

„Keri Vošington je trudna i mora nešto da jede“, poručila je Dedženerisova sa pozornice. Zvezda serije „Skandal“ nije tada dobila svoje parče, ali je kasnije na Tviteru umirila fanove fotografijom na kojoj se vidi kako jede parče pice bez glutena.

Glumac Čivetel Edžiofor („12 godina ropstva“) uzeo je celu kutiju od 60 parčića, koje je potom podelio okupljenima. Džulija Roberts je zatražila i dobila parče sa više sira, kao i Meril Strip. Obe glumice zadovoljno su smazale svoju večeru ne obazirući se na skupocene haljine.

Leonardo Dikaprio preskočio picu

Leonardo Dikaprio preskočio picu

Dobitnici: Metju,  Kejt, Leto i Lupita

Dobitnici: Metju, Kejt, Leto i Lupita

Džered Leto

Džered Leto

Dobitnik „Oskara“ za sporednu ulogu Džared Leto uzeo je poslednje parče i ponudio ga svojoj majci, a picom su se poslužili i Harison Ford i Martin Skorseze.
Ubrzo je trebalo platiti račun, a voditeljka je ostala zbunjena.

Bred krka  dok Anđa posti!

Bred krka dok Anđa posti!

 

Sandra Blažić i Kristijan Bejl

Sandra Blažić i Kristijan Bejl


„Nemam novca“, rekla je Dedženerisova kada je pica poslužena. „Gde je (producent) Harvi Vajnstajn?,“ uzviknula je i podsetila ga da da napojnicu koliku želi, ali da ga gleda „samo milijardu ljudi“.

Harison  Ford

Harison Ford


Dedženerisova je iskoristila i ogroman šešir Farela Vilijamsa kako bi pokupila napojnice od zvezda i uspela je u tome - 300 dolara od holivudskih milijardera.

Fotka je imala dva miliona retvitova i gomilu parodija!

Fotka je imala dva miliona retvitova i gomilu parodija!

Zvezdani selfi oborio Tviter!

„Autoportret“ mobilnim telefonom voditeljke dodele „Oskara“ Elen Dedženeris sa zvezdama među kojima su bili Bred Pit, Meril Strip, Dženifer Lorens, Anđelina Džoli i Bredli Kuper, a koji je snimljen tokom svečanosti u „Dolbi teatru“, srušio je Tviter u roku od dva minuta! Ujedno, to je postala i najšerovanija fotografija na Tviteru.
„Dobili smo imejl od Tvitera da smo oborili sve rekorde i ušli u istoriju“, rekla je Deženerisova.
Na fotografiji su se našli i Kevin Spejsi, Džulija Roberts, kao i nova oskarovka Lupita Njong‘o. Voditeljka je selfi slikala dok se družila sa zvezdama u parteru. Ovaj selfi je retvitovan više od dva miliona puta tokom dvosatnog emitovanja 86. dodele „Oskara“. Fotografija je oborila rekord koji je američki predsednik Barak Obama postavio snimkom „Još četiri godine“, snimljenim tokom izborne noći 2012. kada je dobio drugi mandat.

Poslednji pad na crvenom tepihu

Poslednji pad na crvenom tepihu

Dženifer ponovo pala!
 

Dženifer Lorens je imala „dežavi“ na svečanosti. Kao i prošle godine, ona se saplela i pala. Ako joj je za utehu, Dženifer je ove godine pala na crvenom tepihu, a prošle godine je pala penjući se na binu kako bi primila pozlaćenu statuetu. Ona je i ove godine nosila „Diorovu“ haljinu, a izričito je tražila da joj se sašije haljina u kojoj se neće saplesti.

Martin Skorseze

Martin Skorseze

Elen odlično obavila posao!


Elen Dedženeris je pobrala simpatije publike i kritike. Komičarka i voditeljka (56) dobro se snašla u ulozi voditelja ceremonije i suvereno je stala rame uz rame sa Bilijem Kristalom i Bobom Houpom zahvaljujući kombinaciji humora, britkog jezika i šala na račun „zvezdane“ publike. Njena izvedba bila je u oštrom kontrastu sa politički nekorektnim ponašanjem prošlogodišnjeg voditelja Seta Mekfarlena.
„Elen Dedženeris nije pevala pesmu o grudima glumica koje smo videli na filmu što, posle prošlogodišnje Mekarlenove pesmice, predstavlja napredak“, navela je holivudska biblija - „Varajeti“ - u kritici dodele „Oskara“.
Dedženerisova, koja je poslednji put vodila dodelu „Oskara“ 2007, našalila se da su se stvari baš promenile: „Prošli put kada sam bila ovde, Kejt Blanšet je bila nominovana, Leonardo Dikaprio je bio nominovan, Martin Skorseze je bio nominovan. Sve je taaaako drugačije“, rekla je ona.
Voditeljka je počela sa šalama na račun Lajze Mineli: „Moram da priznam da je ovo jedan od najboljih imitatora Lajze Mineli ikada“, rekla je ona dok je kamera zumiala Minelijevu. „Odlično odrađen posao, gospodine“. Na početku se Dedženerisova našalila na račun obrazovanja nominovanih koji su, kako je rekla, snimili zajedno više od 1.400 filmova, a imaju ukupno šest godina koledža.

Sedam nagrada za „Gravitaciju”!


Film „Gravitacija“ je apsolutni rekorder po broju osvojenih nagrada ove godine - čak sedam! Međutim, film sa Sandrom Bulok i Džordžom Klunijem nije dobio nijednu nagradu u važnijim kategorijama. Njemu su, između ostalog, pripale nagrade za najbolju muziku, montažu, efekte, režiju... Najbolji film - „12 godina ropstva“; najbolja muška uloga - Metju Mekonahi za „Poslovni klub Dalas“; najbolja ženska uloga - Kejt Blanšet za „Nesrećnu Džasmin“; najbolja režija - Alfonso Kuaron za „Gravitaciju“; najbolja sporedna muška uloga - Džared Leto za „Poslovni klub Dalas“; najbolja sporedna ženska uloga - Lupita Njong‘o za „12 godina ropstva“...

Kim Kadrašijan

Kim Kadrašijan

Grudi za „Oskara“!


Dok je ceo svet pratio dodelu „Oskara“, starleta Kim Kardašijan je objavila selfi na Instagramu sa bujnim grudima u prvom planu. Starleta je očigledno mislila da ima dekolte za „Oskara“! Kim nije bila na dodeli nagrada, ali jesta na jednoj od brojnih zabava posle svečanosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP