Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZVEZDA DEVEDESETIH

Dr Alban dolazi u Beograd!

Autor: A. O. | 11.08.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Nastup poznatog švedskog muzičara i producenta, koji je devedetih godina bio u vrhu svetskih top lista sa svojim plesnim, hip hop i rege hitovima, Dr Albana, održaće se 2. septembra na beogradskom splavu FREESTYLER.

Dr Alban

Dr Alban

 U pitanju je promo žurka za veliki spektakl u Kombank Areni – NAJBOLJE OD DEVEDESETIH, koji će se održati 11. oktobra.


Ovo je prilika da čujemo uživo legendarne hitove ovog švedskog muzičara, kao što su: ‘’Hello Africa’’, ‘’It’s my life’’, ‘’Sing Hallelujah’’, ‘’Look who’s talking’’ itd..
Alban Uzoma Nwapa je pravo ime ovog švedskog muzičara i producenta, poreklom iz Nigerije. Svetsku slavu stekao je početkom devedestih, kada je još kao student stomatologije, da bi se izdržavao, puštao muziku po švedskim klubovima, i već 1990. sa kraljicom repa Lejlom Kej izdao prvi singl „ Hello Africa’’, sa kojim obilazi svet. Prvi album ‘’Hello Africa’’, Dr Albana prodao se u milionima i osvojio mnogobrojne nagrade. Slede albumi „One Love’’ na kom se nalazi njegov najveći hit ‘’It's my life’’, kao i veliki hit ‘’Sing Hallelujah’’, zatim ‘’Look who’s talking’’ , ‘’Born in Africa’’, ‘’I believe’’… Dobitnik je brojnih muzičkih priznanja, a 1993. bio je proglašen za najprodavanijeg afričkog umetnika.
Ovo će biti drugi nastup Dr Albana u Beogradu, a obzirom da je vezan za najveći događaj posvećen dens muzici devedesetih, Dr Alban za ovu priliku kaže:


- Čast mi je da najavim ovaj spektakl! Obećavam vam dobar vajb na svom nastupu, a nadam se da ćete plesati i pevati i sa mojim kolegama 11. oktobra. Poznajam sve te ljude godinama, kao i njihovu muziku i siguran sam da će to biti žurka za pamćenje svetskih razmera. Odlično se sećam svog prvog nastupa u Beogradu. Bilo je super i publika je bila sjajna, takvi nastupi se ne zaboravljaju. Beograd mi je ostao u sećanju kao prelep grad, koji ima mnogo lepe devojke. Tako da se veoma radujem povratku – kaže Dr Alban.


Događaj NAJBOLJE OD DEVEDESETIH biće ubedljivo najveće okupljanje izvođača dens muzike u Evropi u poslednjih nekoliko godina, a na njemu će nastupiti najveće legende ovog muzičkog pravca: Snap, Technotronic, 2 Unlimited, Ace of Base, Snow, C+C Music Factory, La Bouche i Culture Beat.
Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike i vidimo izvođače zbog kojih je ovaj period nezaboravan!
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP