Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

POZNATI REPER SE ORONULOG LICA POJAVIO NA DODELI NAGRADA

Droga izjela Eminema!

Autor: Ekipa Alo! | 08.11.2014 - 08:00:00h | Komentara: 1

Vratio se na staro! Reper Maršal Brus Meters Treći (42), poznatiji pod umetničkim imenom Eminem, pojavio se ispijenog lica na dodeli nagrada, što je odmah pokrenulo skepulacije tabloida kako je ponovo počeo da se drogira!

Maršal Brus Meters Treći ima dugu  istoriju upotrebe narkotika, a nekoliko puta je bio na korak od smrti!

Maršal Brus Meters Treći ima dugu istoriju upotrebe narkotika, a nekoliko puta je bio na korak od smrti! | Foto: Profimedia

Reper je ranije u nekoliko navrata izjavljivao da može da bude srećan što je živ, jer ga je droga skoro koštala života. Na dodeli nagrade „Inovator godine“ u Njujorku Eminem se pojavio u crnoj kožnoj jakni, crnoj majici i sa crnom kapom na glavi. Bledo ispijeno lice i pogled koji se gubi u daljini odavali su utisak osobe koja ima problema sa bolešću zavisnosti.

1999.

1999.


Prema sopstvenom priznanju Eminem je počeo da se drogira tokom snimanja filma “Osam milja” 2002. godine. On je po 16 sati dnevno bio na filmskom setu i noću nije mogao da spava. Doktori su mu prepisali “ambijen”, a ubrzo se navukao i na „vikodin“ i „valijum“.

2004.

2004.


“Droga me je skoro koštala života. Nekoliko puta sam bio na korak od smrti”, rekao je Eminem u jednom ranijem intervjuu.
Reper je, ipak, odlučio da želi da živi normalno i 2005. je otišao na lečenje i napravio je pauzu u karijeri od tri godine.

2009.

2009. | Foto: AP


U dokumentarnom filmu “Kako zaraditi novac prodajući drogu”, koji je objavljen prošle godine, Eminem je otkrio da je jednom zbog prevelike doze droge završio u bolnici i da su mu doktori jedva spasili život.

“Da sam otišao u bolnicu samo sat vremena kasnije bio bih mrtav. Moji vitalni organi su počeli da se gase. Jetra, bubrezi, sve. Prikačili su me na dijalizu i doktori su mislili da se neću izvući”, otkrio je muzičar.

Tada je ostao “čist” samo mesec dana pre nego što je ponovo počeo da koristi drogu. Eminem bi trebalo kasnije ovog meseca da objavi novi album na kojem je sarađivao sa nekoliko kolega repera.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.11.2014 16:21h

    nije opet počeo,jer nije ni prestajao...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP