Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

NADREALNO

Duh Majkl Džeksona se slučajno fotografisao! (FOTO)

Autor: 24sata.hr | 15.05.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Kad je otišao u pozorište "Bromley's Churchill" u Kentu, Ris Sava se nije nadao da će videti duh Majkl Džeksona. Ipak, upravo se to dogodilo ovom 14-godišnjaku. I sve je fotografisao.

Duh Majkla Džeksona

Duh Majkla Džeksona | Foto: Reece Saava

U pozorištu je, naime, bio koncert na kojem su razni izvođači pevali u čast pokojnom kralju popa. Ris je fotografisao trenutak u kojem je jedan od Majklovih imitatora potpisivao CD. Dok je on sedeo za stolom i pisao, iznad njega je lebdeo Džeksonov duh.

- Fotografije sam pregledavao tek nekoliko dana posle odlaska na koncert i duha nisam sam ni primetio, već ga je zapazio moj prijatelj - rekao je dečak za Newsshopper.co.uk.

Risova majka Anđela (54) kaže kako i sama veruje da je njen sin fotografisao Džeksonovog duha jer se na fotki jasno vidi da duh ima Majklovo lice.
- Priznajem, sve je to pomalo jezivo, ali kad pogledate fotografiju vidi se da je to Majklov duh. A to što ga je Ris fotografisao baš na koncertu organizovanom Majklu u čast samo dodaje na dramatičnosti situacije - kaže Anđela.
Džeksonov duh posetio mnoge
Ovo nije prvi put da neko tvrdi da je video duha pokojnog Džeksona. Od njegove smrti kruže priče da njegov duh hoda po Neverlandu i pevuši njegove pesme.
Bivša supruga Lajonela Ričija, Brendi, rekla je da joj je Majklov duh rekao da Konrad Marej nije kriv za njegovu smrt, da je sam uzeo smrtonosnu dozu propofola. Majklova sestra La Toja rekla je da u svom domu čuje kako duh njenog brata pleše step. To su navodno čuli i njeni telohranitelji.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP