Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

REGIONALNA ZVEZDA DOLAZI U SRBIJU

Dundov: Luda žurka za iskrenu tehno ekipu!

Autor: A.O. | 14.04.2015 - 13:05:00h | Komentara: 0

Spisku svetskih legendi elektronskog zvuka koji predvode Dejv Klark, Kristijan Varela i Aleksander Kovalski, na prvom prestižnom srpskom tehno labelu „Lucky Light LTD“, pridružiće se i najbolji regionalni producent Petar Dundov.

Petar Dundov

Petar Dundov | Foto: Promo

Ovo je veoma značajno i za srpsku scenu u globalu, pošto će naša zemlja na ovaj način, kroz saradnju sa ovim DJ velikanima, ići u korak sa svim aktuelnim trendovima u tehno svetu.

- „Lucky Light LTD“ polako, ali sigurno okuplja zaista izuzetno kvalitetnu ekipu. A to što su se ovako veliki artisti našli na jednom srpskom labelu je odlično i za jačanje vaše tehno scene. Izuzetno mi je drago što će moje ime stajati uz sve ove veličine – kaže Petar Dundov.

Priključenje Dundova ekipi LLL donosi još kuriozitet. Pošto “Lucky light LTD” gaji malo tvrđi zvuk, Dundov će za promo žurku 24. aprila u klutnom klubu “Andergraund”, reaktivirati projekat Brothers Yard. Zagrebački producent veoma retko nastupa pod ovim pseudonimom, a ovo će mu biti premijera pred beogradskim klaberima.

- Sve to budi emocije. I “Andergraund” i Brothers Yard me vraćaju nazad u prošlost. U svakom slučaju, obećavam jednu ludu žurku, koja će biti za iskrenu tehno ekipu. Vidimo sa uskoro – poručuje Dundov.



Domaća podrška 24. aprila u Andergraundu su Klaus i Speedy, a karte za žurku koštaju 600 dinara. Svi koji kupe ulaznice kao specijalan poklon dobiće promo majicu “Lucky light LTD”, a podeliće se i određen broj ploča sa novim izdanjem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP