Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

RODBINA OGORČENA

Džeger od sahrane svoje devojke napravio medijski cirkus! (VIDEO)

Autor: A. O. | 27.03.2014 - 14:30:00h | Komentara: 2

Sestra pokojne Lren Skot, Džen Šejn, ogorčena je na dugogodišnjeg dečka dizajnerke Mika Džegera jer na sahranu nije pozvao njenu porodicu i prijatelje, i zato što je od pogreba njene sestre napravio medijsku senzaciju, na kojoj je on bio u centru pažnje.

Bili su  zajedno od 2011. godine: Mik Džeger i Lren Skot

Bili su zajedno od 2011. godine: Mik Džeger i Lren Skot

 Džen tvrdi da je roker sahranu njene sestre pretvorio u događaj na kojem je on glavna zvezda i dodaje da je Lren zasužila mnogo više od “lažne šoubiznis sahrane“.

- Ona je bila siroče i prisvojila ju je mormonska porodica iz Jute. Svi pišu kako se Mik oseća, kako je Mik skrhan, kako je Miku teško… E pa i meni je teško. Teško je i porodici moje pokojne sestre i svim prijateljima s kojima je odrasla - kaže Džen i dodaje da Lren ne bi htela sahranu kakvu joj je Džeger pripredio.
- Treba da je pamte kao divnu osobu i dizajnerku koja je uspela u životu, a ne kao devojku Mika Džegera. Zaslužila je više od toga, ona je ljudsko biće, a ne objekat – nije se zaustavljala ljuta Šejnova.
- Prjatelji i porodica su ogorčeni što nisu bili na sahrani. Nisu došli jer ih Mik nije pozvao i Los Anđeles je dosta udaljen od Jute. Niko nije imao priliku da se poslednji put oprosti od nje. Napravio je medijski cirkus od pogreba – priča besna sestra.
Pogledajte gomilu paparaca koji su čekali da se na holivudskom groblju “Forever”:

Poslednji komentari
  • Bane Vreme: 27.03.2014 18:40h

    Nije napravio nikakav ˝cirkus˝. Sahranio je dostojanstveno ženu s kojom je bio u vezi 10 godina! Medija nije bilo ako ne računamo paparace. On je dao dostojanstvenu izjavu povodom njene smrti a ne kao polusestra koja se zatčala iz anonimnosti da izjavi kako joj je Lvren zavidela na njenom ˝jednostavnom˝ životu. Sem jednog saopštenja, Mik Džeger ne daje intervjue i izjave dok njena polusestra već u novinama ekslkluzivno daje intervju. Stvarno ne znam ko pravi cirkus.

  • drAgi Vreme: 27.03.2014 23:13h

    Džejn pravi oko sebe medijski cirkus! Kao da je Mik nepoznat, pa mu je trebalo samoubistvo njegove ženske da bi se za njega čulo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP