Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ISKREN

Džej Zi: Nije mi bilo lako da osvojim Bijonse!

Autor: Hello | 02.10.2013 - 16:30:00h | Komentara: 0

Džej Zi (43) prisetio se dana kada je započeo romansu sa njegovom sadašnjom suprugom Bijonse i ispričao dam u nije bilo lako da je osvoji. Kako je rekao, pevačica nije bila impresionirana njegovom slavom i popularnošću, te je morao da se dodatno potrudi da bi u njoj probudio emocije.

 Govoreći o naslovnoj strani magazina “Vanity Fair” na kojoj su zajedno pozirali 2001. godine on je rekao: -Tada smo tek počinjali da pokušavamo da se viđamo. Znate, prvo morate da pokušate. Morate da je impresionirate da je vodite na večeru uz vino- rekao je reper.

Džej Zi danas

Džej Zi

 Slavni par, koji zajedno imaju 20-mesečnu kćerkicu Blu Ajvi, može da se pohvali individualnim uspesima na muzičkoj sceni i raskošnom načinu života, otkako su se tajno venčali u aprilu 2008. godine. Džej Zi je ubeđen da bi Bijonse bila u vezi sa njim i kada on ne bi bio poznat.

- Ako sam i dalje ovako kul, onda da . Ali ona je šarmantna devojka sa juga, nije je lako impresionirati… Ali bih definitivno morao da bude ovako kul. Magazin “Forbs” ponovo je ovaj par stavio na prvo mesto liste najbogatijih, sa procenjenom zaradom o d 500 miliona dolara, ali reper to ne želi da komentariše. Nisam motivisan tim… Ne sedim sa prijateljima i ne razgovaram sa njima o novcu, nikada. Na albumu, to je drugačije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP