Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MALO JE NEDOSTAJALO DA „GOLI KUVAR” GLUMI U ČUVENOJ TRILOGIJI

Džejmi odbio da bude hobit

Autor: E. A. | 30.12.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Umalo da postane holivudska zvezda! “Goli kuvar” Džejmi Oliver (39), koji se zahvaljujući svom neformalnom nastupu proslavio kao jedan od najpopularnijih TV kuvara u svetu, mogao je da okrvavi ruke sa orkama i goblinima!

Malo je poznato da čuveni kuvar boluje od disleksije: Džejmi Oliver je majstor kuvanja

Malo je poznato da čuveni kuvar boluje od disleksije: Džejmi Oliver je majstor kuvanja | Foto: Profimedia

Naime, Džejmiju je reditelj Piter Džekson ponudio ulogu u trilogiji “Hobit”, koja je snimljena po čuvenom romanu Džona Ronalda Ruela Tolkina. Džejmi je otkrio da je pre tri godine dobio ponudu da u zamenu za ulogu kuva reditelju na zabavi za njegov 50. rođendan. “Nisam prihvatio ponudu, jer sam imao ranije ugovorene poslove”, rekao je Džejmi u jednoj od svojih emisija u kojoj je spremao klopu za Kejt Hadson, i nastavio: “Najgore što mi se dogodilo jeste to što me je pozvao izvršni producent i pitao da li mogu da kuvam za Džeksonov rođendan i žurku koja je bila u pripremi.

Reditelj Piter Džekson

Reditelj Piter Džekson | Foto: AP

Da sam prihvatio, oni bi organizovali da me prebace na Novi Zeland i mogao sam da budem hobit u filmu. Ali radio sam. Nisam nikako mogao da se izvučem.” Džejmi je otkrio i da je već imao razrađen scenario za noć sa svojom suprugom Džulijet po povratku u London: “Zaista sam želeo da budem hobit. Imao bih pravo da ponesem kostim sa sobom i onda bih došao usred noći kući i rekao ‘Džuls, hajde da vodimo ljubav’”.
Džejmi i Džulijet imaju četvoro dece i u braku su od 2000. Malo je poznato da on boluje od disleksije. Prvu knjigu je pročitao u 38. godini. Džejmi je i ove godine za praznike snimio mini-serijal od šest epizoda tokom kojih će ugostiti šest poznatih ličnosti i spremati im svoja omiljena jela.

Poster za poslednji deo trilogije „Hobit: Bitka pet armija”

Poster za poslednji deo trilogije „Hobit: Bitka pet armija”

Odlična zarada


Prvi deo trilogije “Hobiti” pušten je u decembru 2012. Autor serijala je Piter Džekson, koji je pre nekoliko godina uspešno ekranizovao i “Gospodare prstenova”. Sva tri filma su snimljena za 745 miliona dolara, a do sada su na blagajnama širom sveta zaradila 2,3 milijarde dolara. Taj iznos će biti još veći, imajući u vidu da se treći deo “bitka pet armija” prikazuje u svetskim bioskopima nepune dve nedelje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP