Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

"PLAĆENICI 3"

Džeki Čen odbio ulogu jer nije glavni, a Brus Vilis jer mu je malo 750.000 dolara dnevno! (VIDEO)

Autor: E.A. | 03.08.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Treći nastavak popularne franšize "Plaćenici" okupio je najpopularnije i najuspešnije akcijske zvezde današnjice. Po prvi put zajedno u jednom filmu glume najveće glumačke legende. Sve mlade glumce izabrao je sam Silvester Stalone na temelju njihove glumačke sposobnosti, harizme i atletskih mogućnosti. Smatra da se ono što je potrebno da bi neko postao akciona zvezda ne može stvoriti, već da se glumac mora roditi s tim.

Plaćenici

Foto: Promo

– Moraju imati ono nešto s čime se publika može poistovetiti. Takođe, moraju da budu pristupačni i stvarni, a njihovi likovi moraju postati deo publike i gledaoci moraju da navijaju za njih – smatra Stalone koji u "Plaćenicima" nije samo glumac nego i producent.
Ponovno okupljeni 'plaćenici' imaju samo jednu misiju, a ta je sprečiti da moćno oružje padne u pogrešno ruke. Neočekivan obrt događa se kada Barni Ros (Silvester Stalone) i njegov vrhunski tim plaćenika otkriju da je trgovac oružjem kojeg traže zapravo Konrad Stounbenks (Mel Gibson) – Barnijev stari partner i suosnivač njihovog tima za kojeg se godinama mislilo da je ubijen. Jedna od prepreka koju su producenti morali da savladaju tokom snimanja bilo je usklađivanje rasporeda prezaposlenih zvezdi. Kada su se rasporedi uskladili i kad su svi došli na set, isprva niko nije bio siguran kakva će hemija biti u tako velikoj grupi legendi.
– S toliko ikona na jednom mestu osećaj je kao da pravite jelo s vrlo skupim, ali različitim sastojcima i ne znate kako će ispasti. Međutim, celo iskustvo ispalo je neverojatno uzbudljivo i svi su bili uzbuđeni što sarađuju – kaže producent Les Veldon. Brus Vilis i Džeki Čen takođe je trebalo da budu jedni od "Plaćenika", ali oni su te uloge odbili. Vilis jer mu je dnevnica od 750.000 dolara bila premala, a Čen jer mu reditelji nisu ponudili glavnu ulogu.
I treći nastavak "Plaćenika", baš kao i drugi, sniman je Bugarskoj. U filmu vidimo različite lokacije kao što su napuštena brodogradilišta na Crnom moru, predivne planine i sela, gradove i zaboravljene vojne baze iz hladnog rata. Budžet od 90 miliona američkih dolara osigurao je vrhunsku produkciju i odlične akcione junake koje definitivno vredi pogledati, tvrdi svetska filmska kritika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP