Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

OSTVARIO SVOJ SAN

Džeki Čen prva osoba koja je drugi put ostavila otiske u Holivudu!

Autor: Tanjug | 07.06.2013 - 09:50:00h | Komentara: 0

Kineski glumac i zvezda akcionih filmova Džeki Čen juče je postao prva osoba koja je dva puta ostavila otiske šaka i stopala u cementu ispred Kineskog pozorišta u Holivudu.

Džeki Čen

Džeki Čen / Foto: Reuters

Čen, koji je u karijeri dugoj više od 40 godina igrao u 150 filmova, prvi put je svoje otiske ostavio ispred pozorišta 1997. pridruživši se tako legendama velikog platna od Klarka Gejbla do Merilin Monro.

Tokom godina, kako su se vlasnici pozorišta menjali, kocka sa Čenovim otiscima je izgubljena. Kocke sa otiscima često se menjaju kako bi se stvorilo mesto za nove "članove" kolekcije.

Predstavnici sada TCL Kineskog teatra potvrdili su da je Čen prvi koji je dva puta ostavio svoje otiske. Oni su rekli da ne znaju kada su prvi otisci nestali ali su uvereni da nisu ukradeni.

Čen je, kako prenosi Rojters, u četvrtak ostavio otiske šaka, stopala i nosa u cementu u pratnji kolega Krista Takera sa kojim je igrao u filmovima "Gas do daske" i Džejdena Smita sa kojim je igrao u rimejku "Karate kida".

Čen je rekao okupljenima da je uvek sanjao da će ostaviti svoje otiske ispred pozorišta.

"Prvi put kada sam video Kinesko pozorište prošetao sam crvenim tepihom i bideo mnoge zvezde kako daju intervjue. U to vreme ništa nisam radio i samo sam stajao tu. Tokom svih ovih godina sanjao sam i polako sam stigao do ovde", rekao je glumac.

Čen je jedna od najvećih filmskih zvezda u Kini i uspeo je uspešno da se "infiltrira" u Holivud svojim kung fu veštinama i sposobnošću da sam izvede sve opasne scene.

Prošlog meseca u Kanu, Čen je rekao Rojtersu da posle brojnih slomljenih rebara i izbijenih zuba planira da batali kaskaderske poteze ali da i daje planira da se bavi glumom, samo u različitim žanrovima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP