Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BIVŠA PRVA DAMA AMERIKE UOPŠTE NIJE BILA SVETICA

Džeki obrnula pola Holivuda!

Autor: Ekipa Alo! | 30.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Džeki Kenedi je u javnosti bila elegantna, šarmantna, graciozna i pomalo odsutna. Međutim, ispod te hladne spoljašnosti krila se strastvena žena, željna muškog dodira, baš kao što je i njen suprug Džon Kenedi žudeo za drugim ženama.

Bila je ikona  svoje ere:  Džeki  Kenedi

Bila je ikona svoje ere: Džeki Kenedi | Foto: Profimedia

Nova knjiga - “Žaklina Kenedi Onazis, život iza najluđih snova”, otkriva da bivša prva dama SAD nije bila baš tolika svetica kao što se to ranije mislilo. Autori u knjizi navode da je Džeki, koja je imala troje dece sa Džonom Kenedijem, 35. predsednikom SAD, sve do njegovog ubistva u Dalasu 1963. godine, imala afere sa njegovom rođenom braćom, Robertom i Tedom Kenedijem.


Ted je bio uz Džeki tokom svih kriza i ubrzo je postao jedini muškarac na koga je mogla da se osloni, navodi se u knjizi.
“Oduvek sma bio zaljubljen u Džeki, od samog početka. Kada je Džon ubijen, znao sam da je ona sa Bobijem, ali ni tada nisam prestao da je volim. On nije mogao uvek da bude sa njom, i to sam iskoristio”, navodno je rekao Ted Kenedi svom saradniku Dejvidu Paversu.

Imala je trojicu Kenedija:  Bobi, Ted i Džon

Imala je trojicu Kenedija: Bobi, Ted i Džon | Foto: Profimedia


Autori dalje u knjizi navode da je Džeki volela seks za jednu noć, baš kao i njen suprug, i da je to bio njen način da mu se osveti. Džeki je navodno imala seks sa brojnim holivudskim zvezdama, među kojima su Pol Njuman, Gregori Pek, Marlon Brando, Voren Biti i Frank Sinatra. Brando je u svojoj autobiografiji, objavljenoj 1999. otkrio kako je imao seks sa Džeki 1964. godine, posle jedne burne pijane noći.

Voren  Biti

Voren Biti | Foto: Profimedia


“Bili smo pripiti, večarali smo jaja koja sam ispržio na brzinu. Džeki je ugasila svetlo i pustila muziku. Prišla mi je i uhvatila me za ruku. Pitala me je da li želim da provedem noć sa njom. Mislio sam da me nikad to neće pitati. Imali smo seks na sofi”, naveo je Brando.

Džeki se pet godina posle atentata u Dalasu udala za Aristotela Onazisa, najbogatijeg Grka, sa kojim je bila u braku sve do 1975. Džeki je preminula 19. maja 1994. godine od raka. Pušila je tri paklice dnevno. Sahranjena je pored prvog supruga u Arlingtonu.
Poslednji komentari
  • Boban Niš Vreme: 30.05.2014 17:20h

    E to je žena, a ne kao moja svastika. Kumim, molim, ne daje pa ne daje nikako.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP