Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

SVADBA U KALIFORNIJI

Dženifer Aniston se udaje za Terua u decembru!

Autor: 24sata.hr | 11.07.2013 - 14:00:00h | Komentara: 0

Glumica od samog početka želi svadbu u Los Anđelesu, a Džastin bi više voleo da to bude na Istočnoj obali, ali je napravio kompromis da joj udovolji.

Dženifer Aniston

Konačno se dogovorili: Džastin i Dženifer | Foto: AP

Par je nameravao da izgovori sudbonosno "da" u maju, ali venčanje su odložili jer imaju različite želje koje se tiču broja gostiju na svadbi. Džastin Teru (41) je navodno zapretio Dženifer Aniston (44) da će svadbu u potpunosti otkazati jer ga je živcirala njena navika da sve kontroliše.

"Golupčići" su se navodno konačno dogovorili oko svega. Odlučili su da se venčaju u decembru i Džastin je pristao da obred i slavlje bude u Kaliforniji.
- Dženifer od samog početka želi svadbu u Los Anđelesu, a Džastin bi više voleo da to bude na Istočnoj obali jer mu je tamo većina prijatelja i porodica, a tamo je i zaprosio Džen. Zbog toga su stalno imali probleme, ali on je sad napravio kompromis i pristao na venčanje u Kaliforniji - otkriva glumčev prijatelj.
Par se nedavno uselio u vilu na Bel Airu, čije ih je renoviranje stajalo 10 miliona evra. Džastin žudi za povratkom u rodni Njujork.
- Nije da Dženifer ne voli Njujork, ali jednostavno joj je postao preubrzan i ne može da zamisli da tamo živi. U L.A.-u se oseća smireno i opušteno - dodaje prijatelj.
Par će u svojoj vili navodno imati zabavu za najbliže prijatelje, ali se neće tamo i venčati. Žele manju svadbu na koju će pozvati samo porodicu i najbliže prijatelje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP