Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

DOBILA POZITIVNE KRITIKE

Dženifer Aniston „Tortom“ do Oskara?

Autor: RTS | 29.10.2014 - 18:00:00h | Komentara: 0

Uloga glumice u drami "Cake" dobila je pozitivne kritike na filmskom festivalu u Torontu, a producenti filma su odlučili da ga premijerno prikažu do kraja 2014.godine, kako bi ušao u trku za Oskara.

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston

Bivša zvezda Prijatelja od filma Dobra devojka iz 2002.godine nije ostvarila značajnu i ozbiljnu ulogu. Uglavnom su to bile romantične komedije i do sada nikada nije bila nominovana za Oskara.

"Cake" je priča o ženi (Aniston) čiji odnos sa udovcem (Sem Vortington) je u senci njenog mentalnog rastrojstva i haluciniranja njegove pokojne žene. Dženifer je provela mnogo vremena pazeći da njen fizički izgled odražava emocionalnu zbrku njenog lika iz filma.
Na konferenciji za novinare u Torontu, glumica je rekla: „To je zapravo bilo veoma oslobađajuće. Jer mi žene osećamo da moramo uvek da ispunimo očekivanja, bilo to neko fotografisanje ili običan odlazak do prodavnice. A istina je ustvari da mi nemamo uvek visoke potpetice, sređenu kosu i perfektnu šminku. Moj lik iz filma je neko ko je upravo odustao od svega toga, pa čak i od ustajanja iz kreveta uopšte“.

Zanimljivo, 45-godišnja zvezda mogla bi da se takmiči za Oskara, pored ostalih i sa Anđelinom Džoli, ženom njenog bivšeg supruga Bred Pita.

Naime, očekuje se da bi Anđelina mogla biti nominovana za ulogu Grdane u istoimenom „Diznijevom“ filmu, kao i za njen rediteljski naporu za film Unbroken.

U međuvremenu Bred - koji je dobio Oskara prošle godine za 12 godina ropstva - takođe može biti nagrađen za ulogu u Besu.

Dženifer, Bred i Anđelina su prethodno prisustvovali dodeli Oskara 2009. godine, ali ako se sve odigra u njihovu korist i svi budu nominovani, to bi moglo da stvori vrlo neprijatnu situaciju na crvenom tepihu na večeri Oskara - 22. februara sledeće godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP