Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BLIŽI SE KRAJ DVOGODIŠNJOJ VEZI

Dženifer Lopez i Kasper Smart pred raskidom?

Autor: 24sata.hr | 15.10.2013 - 13:30:00h | Komentara: 0

Dženifer Lopez 5. oktobra je bila počasna gošća na večeri kampanje za ljudska prava u Vašingtonu. Na crvenom tepihu Džej Lo je pozirala sa nekoliko gostiju, međutim među njima nije bio njen 18 godina mlađi dečko Kasper Smart.

Dženifer Lopez i Kasper Smart

Veza im je na staklenim nogama: Dženifer Lopez i Kasper Smart

Iako je Kasper takođe bio na ovoj svečanosti, par se nije slikao zajedno, a kako tvrdi RadarOnline.com, već tri nedelje nisu viđeni zajedno. Portal takođe navodi, da je par pred raskidom, a već tokom leta su bili razdvojeni neko vreme.

- Dženifer ne voli da govori o vezi sa Kasperom, ali je više puta nagovestila da je hemija koja je postojala između njih, nestala. - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da Dženifer prolazi kroz težak period.
- Dženifer je neko vreme svesna toga da njena veza s Kasperom neće trajati večno, a sada joj to govori i srce. - dodao je izvor i otkrio da Dženifer želi da preuzme odgovornost za svoj život i ne ponavlja iste greške iz prošlosti.
Pevačica je navodno već nekoliko puta pokušala da prekine vezu sa Kasperom, a to joj je u junu najteže palo.
- Snimala je film u Njujorku. Kada nisu radili njene scene, skrivala se u prikolici, jela je sladoled i izgledala je jako umorno. Kasper je za to vreme na Instagramu objavljivao slike sa kampovanja na kom je bio sam. Pevačicin tim je tada počeo da je prprema za solo pojavljivanja u javnosti, međutim tada je ipak rešila da se vrati igraču. - ispričao je izvor za RadarOnline.
Dženifer je, navodno, raskid najteže pada zbog Kasperovog bliskog odnosa sa njenim petogodišnjim blizancima Maksom i Emom. Dženifer je decu dobila sa pevačem Mark Entonijem od kog se razvela nakon sedam godina braka. Sa igračem Kasperom je u vezi dve godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP