Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

UČESNICI NIŠVILA IZ BRITANIJE UZ NIŠKE “MERKALIJE”

Džezeri bratime Radnički i Vest Bromvič!

Autor: Ekipa Alo! | 20.07.2013 - 09:25:00h | Komentara: 0

Članovi sastava TG Collective iz Velike Britanije koji je planiran da ove godine otvori program na River stejdžu (posvećen Šabanu Bajramoviću) – izrazili su želju da u subotu, 17. avgusta na stadionu Čair prisustvuju utakmici između Radničkog i Partizana koja se igra u sklopu drugog kola Super lige Srbije. Tako će se dva najpoznatija niška brenda: Radnički u sportu i Nišvil u kulturi, prvi put zajednički predstaviti kao domaćini.

TG Colective

TG Collective su veliki ljubitelji fudbala

Direktor Nišvila Ivan Blagojević kaže da je od vođe ovog benda Sema Slejtera dobio mail u kojem se, osim detalja vezanih za nastupe, diskretno raspitivao da li će moći da kupe nekoliko ulaznica za ovu utakmicu, pa da se iz toga rodila ideja o saradnji dva najpoznatija niška brenda: Radničkog u sportu i Nišvila u kulturi.

Vest Bromvič Albion

- Iskreno rečeno ni mi u Nišvilu nismo znali da Radnički tog dana igra sa Partizanom, ali se Sem, inače pasionirani navijač West Bromwich Albiona – kako se sam deklarisao, očigledno dobro obavestio putem interneta. Uzgred, u mejlovima je čak i stavio “kvačice” na Č i Š, a u kasnijoj prepisci zaključili smo i da zna za uspehe Radničkog u kupu UEFA tokom osamdesetih, i izrazio nadu da će se niški klub, poput njegovog West Broma, posle godina krize vratiti na stazu stare slave. Pošto je reč o mladom čoveku, čak je i naglasio da je West Brom tokom većeg dela njegovog života “balansirao” između Premijer lige i Prve divizije.

Meraklije

- Naravno, nastavlja direktor Nišvila, vođa benda TG Collective je naglasio da veoma ceni Ivanovića, Nastasića, Vidića i Kolarova koji sada igraju u Premijer ligi, i nije propustio da se našali prisećajući se vremena kada je za Aston Vilu, lokalnog rivala West Broma igrao Savo Milošević koji je, iako nesumnjivo veliki igrač, bio poznat i po mnogim propuštenim šansama. Obećali smo mu da će Nišville kupiti karte za “jug” - među najvatrenije navijače Radničkog, za ceo bend, na šta je Sem oduševljeno konstatovao da će to biti jedan od najznačajnijih trenutaka turneje po Srbiji – a mi se nadamo da će to biti dobra spona ne samo za povezivanje navijačkih grupa Radničkog i West Bromwicha, već i za konkretnu saradnju klubova koje oni podržavaju – zaključuje direktor Nišvilla Ivan Blagojević.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP