Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

ZABRINUT

Džoni Dep: Patetičan sam! Plašim se da čitam o sebi na internetu!

Autor: Svet Plus | 19.04.2014 - 20:00:00h | Komentara: 1

Džoni Dep za sebe kaže da je patetičan i da su mu strane sve stvari vezane za tehnologiju, ali takođe i da se plaši da čita o sebi na internetu jer ne zna na kakve sve glasine može da naleti.

Džoni Dep

Džoni Dep

Glumac Džoni Dep je veoma zabrinut o onome što se može naći na internetu o njemu, ali priznaje da nikada nije pretraživao i čitao o sebi na Guglu.

"Nikad nisam pretraživao sebe na internetu i nikad i neću! Bio bih previše zabrinut kada bih otkrio laži koje se nalaze tamo vezane za mene", otkrio je petedesetogodišnji glumac.
Nedavno vereni Dep je takođe otkrio da njegova deca prevrću očima kada on pokuša da im pomogne oko domaćeg zadatka ili školskog projekta.
"Patetičan sam! Treba da pitate moju decu! Pre su me pitala da im pomažem oko projekata, a sada nema svrhe. Poslednji put kada sam ih pitao da li im treba pomoć rekli su mi da idem da sviram gitaru", rekao je Džoni.
Poslednji komentari
  • Tea M Vreme: 20.04.2014 03:16h

    Ovaj covek je neverovatno dobar glumac, ali totalno neprilgaodjen ovoj planeti. Da li se folira ili je stvarno tako ne znam i nevazno. Nije ni cudo sto je uvek izbegavao intervjue i celu pompu. On muca dok prica, ne ume da se nesmeje ljudski. A u svakoj ulozi izrazajan, elokventan, uverljiv! Pre neki dan prica o svojoj deci i malte ne se slogirao kada su mu deca rekla da citaju Homerovu Odiseju u najmanju ruku kao da citaju na svahiliju naucnu fantstiku! Tako "origanalan" nije hteo da se ozeni majknom soje dece iako su ziveli zajedno vise od deset godina. U redu, i to je zajednica. I odjednom iskoci plava starleta mnogo mladja koju je verio ne jednim vec sa dva prstena jer prvi joj nije bio taman. I tako sva njegova "originalnost" ode kao vetar! Neka cuti i glumi to sjajno radi! Vala jeste patetican. Bar je samokritican.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP