Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PRIJATELJ SRBIJE

Edi Grant: Uz vas sam, Srbijo! (VIDEO)

Autor: Tanjug | 21.05.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Muzičar Edi Grant uputio je danas video poruku građanima Srbije i pisma podrške premijeru Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Beograda Siniši Malom, u kojima izražava žaljenje zbog poplava koje su pogodile našu zemlju.

Spreman da zaigra za veterane šampiona: Edi Grant

 Edi Grant | Foto: M. Metlaš

 

On je u video poruci koju je uputio građanima naveo da postoji jedna stvar koju voda, čak i velike poplave, ne mogu da unište - a to je prijateljstvo.

- Pitate me da li znam šta voda može da uradi. Znam, osetio sam poplave i u svojoj zemlji, video svoje uništeno selo. Ali jedna je stvar koju voda ne može da uradi, čak i velike poplave. A to je da uništi prijateljstvo. A ja sam vaš prijatelj i ja sam uz vas, Srbijo - naveo je Edi Grant.

U pismu premijeru Aleksandru Vučiću, Grant je, u svoje i u ime porodice, izrazio veliku tugu zbog pustoši i gubitaka nastalih u poplavama koje su zadesile Srbiju.

- Počašćen sam zbog gostoprimljiovsti i lojalnosti koje su mi pružili mnogi Srbi tokom boravka u vašoj zemlji. To je veza koja se proteže godinama unazad. I zato, sa puno tuge, Vama i Vašim građanima želim da sa puno hrabrosti prevazidjete ova teška vremena - rekao je Grant.

On je naveo da zna da u "njegovim prijateljima Srbima leži velika snaga" i da je siguran da će zajedno izdržati sve nedaće.

- Svim prijateljima koji su u poplavama izgubili svoje bližnje, želim da uputim najdublje saučešće, u nadi da će im Bog dati mir, spokoj i razumevanje - naveo je Grant.

Grant je u pismu upućenom gradonačelniku Siniši Malom rekao da je godinama uživao u, kako je naveo, sjajnom Beogradu, u kojem veliki broj ljudi smatra svojim prijateljima.

- Zato me boli tragedija koja je zahvatila vaš narod, a koju sam i sam iskusio u svom gradu. Saosećam sa mnogim porodicama koje su povredjene i koje su izgubile svoje najvoljenije. Dozvolite mi da se pomolim za Vas i predivne gradjane Beograda. Puno ljubavi od mene i moje porodice - naveo je Grant.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP