Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

TAČKA NA BRAK SA MANEKENKOM

EKSKLUZIVNO! Razvodi se Dejan Bodiroga!

Autor: Ljubomir Tozev | 18.03.2015 - 20:30:00h | Komentara: 1

Dejan Bodiroga, jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, odlučio je da okonča brak sa bivšom manekenkom Ivanom Medić, kojoj se na večnu ljubav zavetovao 2003. godine, nezvanično saznaje „Alo!“. Sve češće nesuglasice dovele su do različitih pogleda na budućnost, za šta trenutno nemaju rešenje.

Sve češće nesuglasice između Dejana i Ivane dovele su do razlaza

Sve češće nesuglasice između Dejana i Ivane dovele su do razlaza | Foto: Vesna Lalić

- Kriza u njihovom braku traje mesecima, ovo je prva godina da praznike nisu proveli zajedno kod Dejanovih roditelja u Zrenjaninu, što je bio prvi signal da nešto nije u redu. Tada se samo košarkaš pojavio sa sinom Nikolom.

Dugo su razgovarali i pre i nakon toga, ali očigledno je da više ne gledaju istim očima na život, zbog čega se konstantno prepiru. Kao zreli i odgovorni ljudi, shvatili su da to nije samo obična kriza jer traje predugo, zbog čega su odlučili da se rastanu. Koliko sam upućen, dogovorili su se da to bude sporazumni razvod i trebalo bi da predaju zahtev sudu. Oni ne žele da se sazna za probleme u njihovom braku - kaže naš izvor blizak košarkrašu.

Kada smo juče pozvali Dejana da ga pitamo da li su naše informacije tačne, bio je iznenađen našim pitanjem. Prvo se nasmejao, pa je rekao:
- Ne znam šta bi sad trebalo da vam kažem. Ne znam odakle vam ta informacija. To nema veze sa pameću. Kod nas je sve u redu, nije tačno da se razvodimo - kratko je istakao Boidroga, koga smo prekinuli tokom jednog sastanka.

Podsećanja radi, on i Ivana venčali su se 13. jula 2003. godine. Kruna njihove ljubavi je jedanaestogodišnji sin Nikola. Košarkaš i manekenka godinama su važili za jedan od najskladnijih parova, jer se, bez obzira na to u kojem je gradu Dejan igrao, nisu razdvajali.

Od sada će sam uživati u Crnoj Gori: Dejan Bodiroga

Od sada će sam uživati u Crnoj Gori: Dejan Bodiroga | Foto: Zoran Ilić

Porodična kuća na moru im je bila prava oaza!


Dejan i Ivana su na samoj obali mora, u Tivtu, kupili staru kuću sa mlinom, koju su pretvorili u mali porodični zamak u kojem su uživali u zajedničkim trenucima.
- Ponekad leškarimo u krevetu i po 20 minuta, a ujutru, čim se probudimo, ugledamo more, ostrva i deo zaliva. To je čaroban trenutak. Kada je vreme toplo, otvorimo prozore i slušamo udaranje talasa o portu. Ivana i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, ali nam je omiljena ona u prizemlju - otkrio je svojevremeno Bodiroga kako provodi vreme sa suprugom.

Poslednji komentari
  • Jasna Vreme: 18.03.2015 21:03h

    Ne razumem otkuda ovakav naslov, ako je Bodiroga rekao da to nije tacno? Obzirom da u naslovu ne stoji znak pitanja vec uzvika, mogli bi da vas tuze jer sirite dezinformacije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP