Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

BAPTISTIČKA CRKVA „VESTBORO” ZAPANJILA JAVNOST

Ekstremisti slave zbog Polove smrti!

Autor: E. A. | 04.12.2013 - 09:00:00h | Komentara: 0

Čega se pametan stidi... Američka baptistička crkva „Vestboro” je zapanjila javnost objavivši poruku u kojoj slavi i likuje zbog smrti Pola Vokera (40), glumca koji se proslavio u serijalu filmova „Paklene ulice”.

Bio je zvezda  „Paklenih ulica”:  Pol Voker

Bio je zvezda „Paklenih ulica”: Pol Voker | Foto: AP

Crkva poznata po ekstremističkim stavovima, čiji članovi šire govor mržnje prema homoseksualcima, objavila je skandaloznu poruku na svom Tviter profilu.


“Žestoki Bog je odlučio da kazni Pola Vokera! Hvala bogu na njegovom primerenom besu. Baptistička crkva ‘Vestboro’ će protestovati na njegovoj sahrani”, navodi se u poruci koja je objavljena na Tviteru.

Baptistička crkva “Vestboro” smatra  da je glumac dobio šta je zaslužio

Baptistička crkva “Vestboro” smatra da je glumac dobio šta je zaslužio


Baptistička crkva “Vestboro” poznata je po tome što redovno održava proteste na sahranama američkih vojnika poginulih na frontu. Kako prenosi “Hafington post”, pripadnici ove crkve smatraju da Vokerova krivica leži u tome što je “učio naciju da bude brza i žestoka”. Pripadnici crkve su objavili i video na sajtu “Vineo” u kome se dvoje dece igra sa trkačkim automobilčićima, što je aluzuja na filmove u kojima je Voker glumio.

Podsećamo, Pol Voker je preminuo u subotu po podne u Los Anđelesu zajedno sa prijateljem Rodžerom Rodasom, kada je automobil u kome su se nalazili udario prvo u stub, pa u drvo, nakon čega je skoro potpuno izgoreo.
Mediji spekulišu da je “porše” u kome su Voker i Rodas poginuli bio neispravan. Policija istražuje i anonimnu dojavu da su njih dvojica učestvovali u ilegalnim uličnim trkama kada je došlo do nesreće. Ove navode je oštro demantovala Ešli Voker, glumčeva sestra. Voker je bio zavisnik od adrenalina i voleo je brzu vožnju. U videu koji je snimio u Japanu pohvalio se da kako na auto-putu vozi brzinom od čak 297 kilometara na sat.

Otac i ćerka:  Pol i Medou

Otac i ćerka: Pol i Medou

Oproštaj ćerke Medou na Fejsu

“Kada sam bila mala, on me je naučio da hodam, naučio me kako da se smejem, naučio me da nikada ne odustajem. Volela sam ga i pre nego što sam znala šta znači ljubav. On je bio moj heroj. Moj PRAVI životni heroj! Zauvek će biti u mom srcu! Oči su mi pune suza dok ovo pišem. Otišao si, ali nisi zaboravljen. R.I.P. tata”, napisala je Medou Voker (15) na svom profilu na Fejsbuku opraštajući se od oca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP