Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

MEMOARI

Elizabet varala Hjua sa Tomom!

Autor: | 09.04.2013 - 09:02:00h | Komentara: 1

Noćna mora Elizabet Harli (47) je postala java. Tom Sajzmor, zvezda filmova „Prirodno rođene ubice“ i „Spasavanje redova Rajana“, je u memoarima otkrio da je čak tri godine imao aferu sa Elizabet, koja se tada zvanično zabavljala sa britanskim glumcem Hjuom Grantom. Liz i Tom su se smuvali na Floridi davne 1992. tokom snimanja filma „Putnik 57“ sa Veslijem Snajpsom u glavnoj ulozi.

Bili su u „vezi“ od 1987. do 2000. godine: Hju Grant i Elizabet Harli

Bili su u „vezi“ od 1987. do 2000. godine: Hju Grant i Elizabet Harli | Foto: Reuters

„Jedna od prvih velikih uloga koje sam dobio bila je u filmu ‘Putnik 57’, ali taj period ću zapamtiti po Elizabet Harli. Vesli mi je rekao da nemam šanse kod nje, ali već prvo veče smo otišli na večeru u italijanski restoran. Kasnije smo u njenoj sobi slušali ‘Bitlse’. Tada se ništa nije dogodilo. Mislio sam da je previše lepa da pokušam da je poljubim“, naveo je Tom i nastavio:


Proslavio se u filmu „Spasavanje redova Rajana“: Tom Sajzmor

Proslavio se u filmu „Spasavanje redova Rajana“: Tom Sajzmor | Foto: AP

„Već sutradan je ona upala kod mene u sobu i tražila da idemo da kupimo knjige. To veče smo ponovo bili kod nje u sobi. Ona je za večeru spremala piletinu sa zelenim pasuljem. Popili smo dve flaše vina. Tokom večeri Elizabet se skinula u donji veš i popela na stočić u dnevnoj sobi i počela da izvodi striptiz. Imali smo seks. Bilo je fantastično“.


Po povratku u Los Anđeles, Tom je saznao da Liz ima dečka - Hjua Granta!

Tom i Džulijet u filmu iz 1994.

Tom i Džulijet u filmu iz 1994.

„On još nije bio poznat lik. Još nije snimio film ‘Četiri venčanja i sahrana’. Ubrzo je postao poznat. Elizabet mi je onda rekla ‘Hju dolazi za devet dana, kad misliš da je najbolje da pokupiš svoje stvari? Bio sam povređen, ali smo nastavili da se viđamo još tri godine. Naš oproštaj je bio emotivan. Krenuli smo da prošetamo njenog psa i sedeli smo u kolima. Plakao sam. Rekla mi je ‘Ne plači, idemo da prošetamo psa’. Britanci ne vole suze. Nemci su ih bombardovali i oni su čvrsti. Dugo je nisam preboleo“, izjadao se Tom.


Elizabet Harli nije želela da komentariše navode iz knjige.

Džulijet je bila divlja i mlada!
Tom je u memoarima otkrio i da je imao kratkotrajnu aferu sa Džulijet Luis 1994. tokom snimanja filma „Prirodno rođene ubice“. Ona je tada imala jedva 18 godina.
„Znao sam da je Bred Pit njen bivši dečko i pitao sam ga da li bi imao nešto protiv da ja pokušam kod Džulijet. On me je pitao da li mi treba prevoz do nje i da li želi da mi bude agent kod nje. Jedno veče posle snimanja završili smo u njenoj sobi. Uzeli smo kokain i imali smo seks. Često smo posle bili zajedno kod nje kući. Ona nije imala nameštaj po sobama i retko smo izlazili napolje“, rekao je Tom.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 10.04.2013 12:41h

    sram ih bilo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP