Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

PREDOMISLIO SE

Eminem zamalo “ispljuvao” Kanije Vesta u pesmi: Time bih uništio svoju karijeru!

Autor: Life Content | 04.04.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Eminem, koji inače bez dlake na jeziku otvoreno kaže sve što misli, otkrio je da je zamalo napisao pesmu u kojoj je želeo da iskritikuje Kanije Vesta i Lil Vejna 2007. godine, ali je ipak odustao od toga jer je smatrao da bi to uništilo njegovu karijeru.

Eminem

Foto: facebook / Eminem

Čuveni reper, čiji je novi album “The Marshall Mathers LP 2″ osvojio top liste, bio je odsutan sa muzičke scene nakon objavljivanja izdanja “Encore” 2004. godine, i za to vreme je gledao kako drugi reperi nižu uspehe. Tada je Kanije osvojio svet albumom “Graduation”, a Lil Vejn izdanjem “Tha Carter III”. Tokom gostovanja na jednom radiju, voditelj je upitao Eminema o stihovima pesme “Talkin’ 2 Myself”, u kojoj kaže da je “mržnja tekla njegovim venama, da je bio na ivici da poludi i da je zamalo napisao pesmu u kojoj pljuje Lil Vejna”.


“Kada sam snimio ovaj album, u suštini sam govorio o vremenu kada sam bio odsutan. Gledao sam šta se dešava na sceni i one koji su u tom trenutku bili popularni, i osećao sam se toliko loše u svojoj koži i zbog muzike koju sam stvarao, da sam osećao da sam se pretvorio u hejtera”, priznao je on.

“Nisam izdvajao samo Kanijea ili Vejna u to vreme, ali oni su po mom mišljenju tada bili najuspešniji. I to je bolelo. Mislio sam da treba da napišem pesmu u kojoj ću da ispljujem sve ko je u to vreme bio popularan na sceni. Malo je falilo da to uradim, ali time bih uništio svoju karijeru”, dodao je reper.

Mnogi fanovi su ga pozvali da ipak objavi tu pesmu, ali Eminem kaže da je nikada nije snimio. “Samo sam imao tu misao u glavi dok sam šetao po studiju. Mislim da u dubini duše zapravo nisam bio zadovoljan sobom.”
Govoreći o svojoj petogodišnjoj pauzi, on je istakao: “Zapravo nikada nisam ni napuštao muzičku industriju. Ja sam ona vrsta osobe koja zaista mora da se bavi muzikom. To je moja strast, to je moja terapija. Dobar je osećaj izbaciti sve to.”

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP