Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HOLIVUDSKA GLUMICA REŠILA DA SE OPROBA U POLITICI

Ešli bi u Senat!

Autor: Ekipa Alo! | 11.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Holivudska glumica Ešli Džad (44) rešila je da se oproba u politici! Glumica koja se proslavila u filmovima „Norma Džejn & Merilin” i „Poljubi devojke” kandidovaće se za Senat na izborima koji će se održati naredne godine!

Već  godinama je istaknuti član demokratske stranke i podržava Baraka Obamu:  Ešli Džad

Već godinama je istaknuti član demokratske stranke i podržava Baraka Obamu: Ešli Džad | Foto: Reuters

Ešli je već nekoliko godina član demokratske stranke i veliki je fan Baraka Obame, predsednika SAD. Očekuje se da će ona objaviti da ulazi u trku za Senat početkom maja na velikom konjičkom takmičenju „Kentaki derbi”, koje tradicionalno pažnju čitave nacije usmerava ka Luisvilu. Dnevnik „Hafington post” prenosi da Ešli za sada pokušava da demantuje medijske navode:


„Nisam sigurna ko plasira ove vesti, ali to svakako nisam ja. Ja kao veliki fan vašeg medija želim da vi ostanete precizni i kredibilni. Svima koji su me zvali sam rekla da su to netačni navodi”, poručila je Ešli.
Ešli je odbila da odgovori na direktno pitanje da li će se kandidovati na izborima.

Ešli kao  Merilinka

Ešli kao Merilinka


„Ona je svesna toga da uskoro mora da objavi da ulazi u trku. Istina je da još može da se predomisli, ali mislim da se to neće dogoditi”, rekao je visoki zvaničnik demokratske stranke koji je želeo da ostane anoniman.

Ešli se već sastala sa donatorima demokrata i sa Vendelom Fordom, vođom demokrata u Kentakiju. Ova država tradicionalno pripada republikancima. Međutim, Mič Mekonel je već pet puta pobeđivao na izborima za Senat i poslednja istraživanja javnog mnjenja govore da čak 34 odsto republikanaca planira da mu uskrati poverenje na novim izborima. Na drugoj strani, Holivud se ne kotira visoko među žiteljima Kentakija, koji gaje tradicionalne vrednosti. Ešli se u nekoliko filmova skidala potpuno gola i u toples, što bi moglo da joj odmogne u borbi za fotelju u Senatu.

Ronald Regan, Val Kilmer i Arnold Švarceneger

Ronald Regan, Val Kilmer i Arnold Švarceneger

Poznati glumci, a političari!
 

Tokom istorije holivudski glumci su često uspevali da se uvale u fotelje političara. Najpoznatiji primer je svakako Ronald Regan, prosečan glumac koji je bio 40. predsednik SAD od 1981. do 1989. Reganovim stopama je krenuo i Arnold Švarceneger, bilder iz Austrije koji je bio 38. guverner Kalifornije od 2003. do 2011. U guvernersku fotelju bezuspešno je pokušao da se uvali Val Kilmer na izborima u Novom Meksiku 2009.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP